Browse By

Beck'sperience i WLM predstavljaju: Valentino Kanzyani


Osječka organizacija We Love Music i Beck’sperience nastavljaju s dobrom suradnjom te će osječka publika još jednom imati priliku uživati u nastupu velikog DJ imena u svome gradu. Sljedeći izvođač koji dolazi rasplesati poklonike elektronske glazbe biti će Slovenac Valentino Kanzyani, koji je vrlo dobro poznat osječkoj publici.
Njegov nastup održati će se u petak, 18. ožujka u klubu Bastion, s početkom u 23 sata. Uz popularnog Slovenca, kojemu je posljednjih nekoliko godina nova adresa Ibiza, nastupiti će rezident Marko Felinger te pobjednik DJ natjecanja u klubu Bastion. Cijena ulaznice iznosi 40kn u pretprodaji, 50kn do ponoći te 60kn poslije ponoći. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima: Cafe Bar Beckers, Cafe Bar Sunrise (Ex Journal), Cafe Bar Matrix.

Valentino Kanzyani (Jesus Loved You, Slovenia)
Valentino Kanzyani uz Umeka poznat je kao vodeći slovenski DJ i producent što se tiče techno, a u posljednje vrijeme i tech house glazbe. Iako nekoliko koraka iza, uspješno prati dinamiku proboja na svjetsko tržište koju je postavio Umek – najveća zvijezda slovenske klupske scene. Valentino je DJ i producent svjetskog glasa, bilo da kvalitetu vrednujete odabirom glazbe, tehnikom miksanja ili kvalitetom produkcije.
DJ karijeru započinje 1991. godine puštajući mainstream glazbu u klubu Tivoli u Portorožu. S vremenom sve više prelazi na elektronsku glazbu – točnije, funky techno. Zajedno s Umekom izdaje brojna techno izdanja te osniva etiketu Recycled Loops i njezin pod-label Earresistible. Valentinovi uradci našli su se na velikim etiketama, a vrijedi izdvojiti Intec, Primate, Primevil, Yoshitoshi, i Tronic Records. Jedan od najvećih proizvoda slovenske etikete Earresistible svakako je Valentinova ‘Leliwa’, odličan house hit izdan 2002. godine. Godinu poslije izbacuje svoj najveći hit – ‘Flying’, koji je potpisao za izdavačku kuću Deep Dish dvojca – Yoshitoshi Recordings. Nakon mnogo godina uspješne i plodne suradnje, Valentino i Umek se razdvajaju te Valentino seli na Ibizu, gdje odlazi na zasluženi odmor.
Nakon kraćeg odmora i kreativne pauze, Valentino pokreće instituciju i booking agenciju ‘Jesus Loved You’, kojoj je cilj okupljanje kvalitetnih i perspektivnih izvođača. Trenutno ga možete naći kako nastupa diljem svijeta i još uvijek prezentira svoju jedinstvenu fuziju techno i house zvuka.
Nagradna igra:
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za nastup Valentina Kanzyania u klubu Bastion. Pošalji mail s podacima na info@brija.com i osvoji ulaznicu!
Info:
http://www.facebook.com/wlm.osijek
http://www.facebook.com/bastion.os
http://www-we-love-music.hr