Browse By

Bastion: DJ natjecanje i prilika za nastup uz Valentina Kanzyania

Udruga We Love Music i osječki klub Bastion još jednom nude priliku mladim DJ-ima da pokažu što znaju. Sljedeća šansa mladih DJ nada za osvajanje publike biti će u petak, 4. ožujka, kada će se u klubu Bastion održati DJ natjecanje između 5 odabranih sudionika. Konačni pobjednik natjecanja imati će priliku zasvirati na velikom Beck’sperience eventu u klubu Bastion, 18.03.2011. uz slovensku legendu Valentina Kanzyania! Detaljnije o natjecanju u nastavku teksta.
Nakon nekoliko zanimljivih i napetih DJ natječaja, WLM nastavlja pružati priliku mladim DJ snagama, koji su pokazali veliki interes za nastup na brojnim eventima. Sljedeći takav event održati će se 18. ožujka u klubu Bastion, te će se i ovog puta pružiti šansa jednom DJ-u da nastupi uz zvijezdu večeri (Valentino Kanzyani).

Kako sudjelovati?
Proces sudjelovanja u natjecanju je vrlo jednostavan i sastoji se od nekoliko koraka. Prvi korak je snimanje vlastitog promotivnog mixa i postavljanje istog na Soundcloud. Nakon toga, svoje mixeve postavljajte na zid (wall) službene grupe ‘Mlade snage @ Bastion‘.  Molimo da mixeve postavljate isključivo na zid grupe, a ne na profil kluba ili organizacije. Također, svi prijavljeni moraju biti slobodni za nastup 4. i 18. ožujka, te natjecatelji sami snose putne troškove.
Nakon što su mixevi postavljeni na zid grupe, broj lajkova određenih mixeva odlučiti će kojih 5 DJ-a slušamo u Bastionu 4. ožujka, na DJ natjecanju. Lajkanje mixeva na zidu grupe trajati će sve do ponoći, 3. ožujka (četvrtak), kada će biti i objavljeno 5 finalista. Konačnog pobjednika dobivamo na osnovi repertoara, tehnike i podrške publike. Isti DJ nastupiti će nakon Valentina Kanzyania u klubu Bastion, 18. ožujka.
Info:
Facebook grupa
Facebook event
Facebook stranica