Browse By

Carnival DJ Session na Gatu Karoline riječke


Iako ove godine manifestacija ne nosi ime “Carnival Party”, Riječki karneval ugostiti će niz kvalitetnih imena s domaće i svjetske DJ scene! “CARNIVAL DJ SESSION” ove će godine – u šatoru na Gatu Karoline riječke – u subotu, 05. 03. 2011. godine – bogatim programom zadovoljiti sve poklonike elektronske glazbe! I naravno, opet besplatno!
Na Carnival DJ Sessionu u šatoru na Gatu Karoline riječke u subotu, 05. 03. 2011. godine, gostovati će primjerice Rex The Dog, pravim imenom Jake Williams koji je pod raznim aliasima prisutan na svim Top 10 ljestvicama još od ranih 90ih, a …u novom mileniju se pojavljuje pod aktualnim aliasom Rex The Dog. Remixirao je velikane pop i elektronske produkcije kao što su Depeche Mode, The Knife, The Prodigy, Goldfrapp i Client, potpisao ploče za diskografe kao što su Kompakt i Kitsune, a sve to okrunio je 2008. godine višestruko nagrađivanim albumom “The Rex the Dog Show”.
Izdvojili bismo i live premijeru LORINO i OETAM, iza koje stoje DJ OGI, titan hrvatskog techna i jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih techno dj-a i producenata na svijetu, kao i Mateo Klaić, nova uzdanica riječkog, hrvatskog i svjetskog techna.
Tu su i veterani UNDERGROUND SKY, predvođeni Tom Jayem, PACCO I RUDY B te MARK ASH I LEMON te na kraju FRYER I BOO DALE – sve redom svojevrsni pokretači svih zbivanja vezanih za elektronsku scenu u Rijeci i široj okolici i svi posebno za ovu priliku sjedinjeni u ekskluzivne duet varijante – poručuju iz TZ Grada Rijeke.
Izvor: Grad Rijeka