Browse By

Mega popularni Axwell u srijedu 13. srpnja otvara Papaya Day & Night Festival


Jedan od najtraženijih producenata i DJ-a današnjice, 1/3 najpopularnije svjetske house atrakcije Swedish House Mafia, u srijedu 13. srpnja otvara Papayin festival sa najvećom  tradicijom „NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT“ festival. Uz AXWELLA na festivalu nastupaju: 14.07. CHICANE LIVE!; 15.07. MARKUS SCHULZ; 16.07. FREEMASONS (AFTER BEACH 16-21H); 16.07. DIRTY SOUTH (NIGHT SESSION).
Posebno nam je drago najaviti ovo gostovanje u Papayi, jer ako se vratimo samo nekoliko mjeseci unatrag sjetit ćemo se da je Axwell u sklopu specijalnog izdanja „DJ MAG TOP 100“ izjavio da mu je najdraži nastup u 2010. Njegov prošlogodišnji nastup ostao je u sjećanju više od 5000 gostiju iz cijelog svijeta, a Axwell je u posebnom raspoloženju zatvorio Papayinu festivalsku sezonu.
Axwell je miljenik hrvatske publike, a ove godine mu je pripala čast otvoriti sedmo izdanje tradicionalno najpopularnijeg ljetnog festivala, Nokia presents Papaya Day&Night. Organizatori sa posebnom dozom emocije prema ovom festivalu svake godine ubacuju novi element u „line up“, pa će tako ove godine festival po prvi put u povijesti Papaye ponuditi koncertni nastup odličnih Chicane.
Novost je da su Nokia i Papaya posebno za ovaj festival i čitavu sezonu pripremili potpuno besplatnu aplikaciju na Ovi Store-u koja će za sve fanove biti uskoro dostupna. Aplikacija će donositi razne ekskluzivne vijesti i najave, posebne popuste vezane za Papayinu festivalsku sezonu, te će onim najvjernijim fanovima nuditi niz pogodnosti poput: „Meet&Greet sa izvođačima“, „VIP tretman u klubu Papaya“, razni pokloni i nagrade…
U petak 15. srpnja na Dj pozornici pojaviti će se po drugi put amerikanac Markus Schulz, koji je nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa jednostavno morao biti ponovno potvrđen. Tradicionalno, najveći popodnevni tulum isključivo pripada sad već pravim Papayinim ambasadorima, britanskom dvojcu Freemasons-ima koji i ove godine nastupaju na zadnjem danu festivala, u subotu 16. srpnja od 16h. NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT u subotu 16. srpnja u večernjim satima zatvorit će sjajni DIRTY SOUTH kojem  će ovo biti treći nastup u Papayi.
ULAZNICE ZA NOKIA presents PAPAYA DAY & NIGHT  KUPITE  U SUSTAVU EVENTIM-a PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 35 EUR-a (260kn)  OD SRIJEDE 02.03.2011. (www.eventim.hr).
AXWELL o „PAPAYI“ za DJ MAG:
http://www.djmag.com/top100/detail/2594
Papaya klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe.
Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.