Browse By

S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN ZA PAMĆENJE

Život u Rijeci sinoć je na 45 minuta stao i s oduševljenjem pratio jedinstvenu i fantastičnu modnu predstavu SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN. Iako je netom prije početka jedinstvenog spektakla Rijeku pogodilo kišno nevrijeme, dolaskom prvih gostiju i nebo je bilo spremno za nešto što grad još nije vidio.
Na Riječkim ljetnim noćima HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, otvoreno nebo tik do mora bilo je kulisa na kojoj su se počele izmjenjivati vrhunske video projekcije snimane tjednima ranije upravo za ovu predstavu, u režiji Ivone Brnelić i snimatelja Sanjina Stanića. Kao u nekom mističnom filmu, klauni i glumci, plesači koji su nam tako snažno prenosili emotivne poruke, bili su put prema modi, prema savršenom svijetu riječkog modnog dizajnera Juraja Zigmana. Moda je pratila teme poput burlesque, cirkusa, snova i svijeta emocija jednog klauna kojem se kroz snove otvara nedoživljani svijet osjećaja.
 
“Dugo sam godina priželjkivala ovakav događaj koji ja potpisujem. Nakon dugogodišnjeg iskustva plesne karijere u inozemstvu, ovo mi je bila izvrsna prilika da ispunim neke svoje snove i talente. Ova modna predstava ispunila me srećom i zadovoljstvom. Presretna sam da imam tako talentiran tim plesača i koreografa s kojima sam zajedničkim snagama upsjela ostvairi svoj san. Neizmjerno mi je zadovoljstvo da u Hrvatskoj postoji jedan tako izniman kreator s kojim u suradnji mogu ostvariti zajedničke vizije i predstaviti ih publici koja je željna ovakvih događanja!” – izjavila je Ivona Brnelić.
 
Kreativna promišljanja autorice projekta Ivone Brnelić postavila su novu ljestvicu izvrsnosti za modna događanja koja nadilaze klasične okvire i nude nam bogatsvo prikaza raznih elemenata umjetnosti. S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN s oduševljenjem su pratili i modni strateg Viktor Drago, bivša manekenka Kristina Bradač, TV voditeljica Ana Radišić, mlada glazbenica Petra Kovačević, glumac Edvin Liverić, dok su se u glazbenoj ulozi u ovoj modnoj predstavi odlično snašao Damir Kedžo.