Browse By

PAPAYA KOLEKCIJA ZA VESELO LJETO

Novaljska Papaya predstavlja atraktivnu kolekciju majica i zanimljivih modnih dodataka. Vesele boje, zanimljivi printevi i modni dodaci Papaye neizostavni su dio ljeta 2013. Originalni suveniri lako postaju dio svakodnevice a predstavljaju Papayu diljem svijeta putem gostiju koji će zanimljive odjevne predmete i detalje ponijeti u neku od 85 zemalja svijeta iz koliko ih svake sezone dolaze gosti najboljeg kluba Mediterana na otvorenom.
 
Papaya ovog ljeta predstavlja dvadesetak modela majica sa zanimljivim printevima i porukama, ženske haljine koje mogu biti nosive i na plaži ali i u noćnom provodu, te trakice za prsa. Kako bi nam ples na legendarnom After beach partiju bio što ugodniji tu su Papaya naočale koje dolaze u tri boje, neziostavne narukvice florescentnih boja, ali i vodootporni novčanici koji će Vam svakako dobro doći ukoliko se odlučite za kupanje sa stvarima. U kolekciji se nalaze i futrole za mobitele, te kolekcija bedževa, ali i kabanica koje Vam u slučaju kiše omogućuju nesmetano plesanje uz najnovije svjetske hitove. Svi predmeti Papaya kolekcije dizajnirani su i proizvedeni u Hravatskoj.
 
Poput najboljih svjetskih destinacija zabave i najboljih klubova Papaya novom kolekcijom šalje poruku o širenju ponude i sadržaja za svoje goste. Iz godine u godinu klub se razvija i raste u skladu s najnovijim svjetskim trendovima postavljajući kvalitetu i udobnost prije svega.
 
Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:
 
10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.
15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…
24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.
30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.
 
Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.