Browse By

Rokavela feat. Muhamed u Aquariusu

Nakon dugi niz godina što je nosio hrvatsku demo scenu na svojim leđima, hip hop prorok Muhamed, po prvi puta u klubu Aquarius održati će svoj veliki solo koncert i predstaviti ono što najbolje radi!
Osim što je izbacio nekoliko spotova, dva demo albuma („Gospon“ je odlično prihvaćen od strane publike i čak proglašen najboljim demo izdanjem 2007. godine), Muhamed dolazi u hram hrvatskog hip hop-a – klub Aquarius predstaviti svoje projekte, najaviti nadolazeći (zasad bezimeni) album i prije svega zabaviti se i oživjeti domaću hip hop scenu, te dići je na novi nivo.

Petak 21.10.2011.
Aquarius A1, Zagreb
11h
ROKAVELA – MUHAMED veliki koncert

Svojom fizičkom pojavom, lirikom, flowom očarao je domaću publiku, privukao pozornost na sebe i svoj rad, te punio klubove gdje god se pojavio. I sada, nakon poduže stanke, vraća se u jačem izdanju nego ikad dosad.

„Čast mi je održati svoj prvi veliki solo koncert u Aquariusu, koji je već postao sinonim za hip hop u Hrvatskoj, te Vas uvjeravam da Vas neću razočarati svojim nastupom. Dođite i podržite, te prije svega zabavite se i uživajte u nastupu i samomp arty-u. Pripremili smo Vam vrhunski show!“, rekao je Muhamed o nadolazećem koncertu.
Naravno, Rokavela i Aquarius nisu stali na tome nego smo Vam priredili vrhunski hip hop event. Kao predgrupa Muhamedu nastupiti će Suicidal, zagrebački MC u usponu, koji svojim live nastupom nikoga u publici ne ostavlja ravnodušnim.
Takodjer smo pripremili i posebnu akciju pića, 2 Beck’s-a za cijenu jednoga do 01h.