Browse By

Terminal klub slavi svoj 2 rođendan


Ove subote 22. listopada 2011. Terminal Club slavi svoj 2 rođendan. U goste dolazi dolazi najpoznatije klupsko ime Beograda DJ Playa “Belgrade Most Wanted”.  Dovoljno je spomenuti da je DJ Playa nastupao prije nekoliko velikih Beogradskih gostovanja: Rihanna, Shakira, Montel Jordan, 50 cent, Busta Rhymes čime najavljujemo obećavajući provod.
Dio proslave 2. rođendana Terminal Cluba  biti će i  “Masterpiece of Nature” special “Night Live” party, na kojem se snima cijela zabava te se uživo prenosi na projekciju i  plazme postavljene u klubu. Partyu će se pridružiti posebne “sexy” gošće iz Beograda koje će zajedno sa  “Masterpiece of Nature” hostesama i plesačicama napraviti  “Big Happy BIRTHDAY BOOM” u 02:00h.  Svi gosti  moći će se pridružiti u 02:00 sata i nazdraviti sa besplatnim  “Jagerom”.

Terminal klub slavi svoj 2 rođendan


TAXI CAMMEO:
Vas vozi subotom u Terminal club od 23:00h u okrugu 5 km za samo 10kn, a potpuno besplatno u užem području centru grada od ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA do Hotela KONTINENTAL te sjeverno do GUVERNEROVE PALAČE.
DJ PLAYA “Belgrade Most Wanted”
Dejan Rakić, u muzičkim krugovima poznatiji kao DJ PLAYA, istinski je promotor dobrog zvuka, čovjek jedinstvenog stila u svemu, pa i u muzici te nesumnjivo jedan od najpopularnijih DJ-eva na prostorima Balkana.To potvrđuje i njegov booking kalendar, koji pored mjesečnih i sezonskih rezidencija u najboljim klubovima Beograda broji i preko stotinu nastupa godišnje u mnogobrojnim klubovima i festivalima Europe te je ujedno I resident popularnog Belgrade Foam Festa. . Počeo je puštati još daleke 1994. godine a do danas je postigao zaista veliki uspijeh. Nastupao je sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, Montel Jordan, 50 cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, DazEfex što ukazuje na njegov visoki status na glazbenoj sceni. Provjerite ove subote zašto je DJ Playa najtraženiji DJ u regiji i kako se uspio uzdići na vrućem beogradskom asfaltu.
ULAZ BESPLATAN
Rezervacije stolova na 091/3271220