Browse By

Beck'sperience: 3D Party u osječkom klubu Bastion

Po prvi puta u Hrvatskoj moći ćete prisustovati ne samo audio, nego i potpunom vizualnom doživljaju! 3D party je apsolutni novitet na našem tržištu, nova generacija digitalne tehnologije koja će omogućiti Vašim osjetilima najkvalitetnije uživanje na glazbenom i video planu! Očekuju Vas posebno izrađene 3D projekcije, sastavljene od animacija i video klipova, savršeno usklađene sa glazbenom podlogom. Sve to skupa pružiti će Vam osjećaj kompletnog glazbenog savršenstva.

Iza DJ pulta će Vas zabavljati zagrebački pionir elektronske glazbe – Mr. DJ Dario, te lokalna podrška u sastavu Marko Felinger i Chimp-E. Svaki posjetitelj na ulasku u klub će dobiti posebne 3D naočale koje po želji može koristiti u samom klubu i pratiti projekcije. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, i svojevrsnu premijeru 3D partija u ovom dijelu Europe, i budite dio nove dimenzije partijanja!
Lokacija: Klub Bastion, Osijek
Cijena ulaznice: 30kn do ponoći, te 40kn iza ponoći
Start: 22.00h
NAGRADNA IGRA:
Brija Dot Com dijeli 4×1 ulaznicu za Beck’s 3D party u klubu Bastion, a kako bi sudjelovali u nagradnoj igri trebate kliknuti ‘Like’ pokraj naslova ovog teksta i poslati mail naslova ‘3D party @ Bastion’ sa svojim podacima na admin@brija.com. Sretno!