Browse By

Dave the Drummer stiže u riječki klub La Noche


Na prvi ovosezonski KOPENhagen event u goste nam dolazi legendarni londonski techno DJ i producent Henry Cullen a.k.a. Dave the Drummer. Više puta je potvrdio svoj veliki utjecaj na globalnu techno scenu u zadnjih 10 godina koliko je već na sceni. Svojim DJ i live nastupima, koristeći najnovije tehnologije, predstavio je svoj jedinstveni zvuk u zemljama kao što su Južna Afrika, Brazil, Japan, Australia, S.A.D., Francuska, Belgija, Španjolska, Vezezuela, Kanada…
Nastupao je na gramofonima malih klubova, ali i velikih open-air događaja, te je uvijek “razvalio” publiku svojim perfektnim smislom za pravu stvar u pravo vrijeme, te svojom perfektnom DJ tehnikom.

Trenutačno vodi dva record labela “Aphex” i “Hydraulix”. Njegovi produkcijski radovi našli su se na većini poznatih techno labelova kao što su: Primate, CLR, Fine Audio Recordings, Bound, Giant and Dwarf, S.U.F. Cluster, Routemaster, 4X4, Smitten…

Subota 22.10.2011.
Club la Noche , Preluk , Rijeka
KOPENhagen W/ D.A.V.E. the Drummer
Upad: 50kn do 00 , 60kn poslje 00

Nakon što je prodrmao svaki kutak naše planete, vrijeme je da posjeti i Rijeku. Od njegovog zadnjeg gostovanja u Rijeci prošle su duge 3 godine te svi ljubitelji acid techna jednostavno moraju na svom kalendaru zaokružiti 22.10. te početi odbrojavati do samog eventa.

davedrummer

Dave the Drummer u Rijeci nakon tri godine


Ali ne samo oni, već i ljubitelji house zvuka, koje će ovom prilikom zabavljati čovjek koji uspije zabaviti tisuće ljudi sa svojim Hartera festivalom – njegovo ime je naravno Boodale.
Tu je još i kralj spitza, poznatiji kao iGoRRitza, te uvijek dobri Sebb. Za kvalitetno zagrijavanje je zadužen NIN-O-REX.
A osim spomenutog Dave the Drummera, na techno flooru društvo će mu pravit Fyuz, Tajm te Nonyus.
Sve to koštati će vas 50 kn prije ponoći te 60 kn nakon.