Browse By

Disko.muzika u Stereo Dvorani


Disko.muzika je klupski program u organizaciji Muzika.hr portala koji će se odvijati redovito, a start je u Rijeci, u najjačoj riječkoj koncertnoj dvorani – Stereo Dvorani – 22. 10. 2011. u 22 h! Startna pozicija je pripala maskiranim disko osvetnicima Nipplepeople koji svoj prvi riječki klupski nastup imaju u Stereo Dvorani. Nakon što su svojim kraćim nastupom oduševili na Harteri, u Stereo dolaze s punom porcijom.
Uz Nipplepeople, plesni junaci vrele disko noći su užasno popularne Tetkine radosti iz Ljubljane, a radujte se zagrijavanju glavnog jela uz domaćeg dobro poznatog disko junaka koji odzvanja na ime Mile Hund.
Upad je 30 kuna prije ponoći, te 40 nakon. Ulaznice se kupuju na ulazu Stereo Dvorane.
Nipplepeople
Svoj glazbeni talent najavili su već s nastupnom pjesmom; stvar se zvala “Broj” a u radijskom eteru se mogla čuti krajem 2008. godine. Već sa sljedećim singlom “Sutra” Nipplepeople afirmiraju se u ulozi “novih maskiranih elektroničara” te nekonvencionalnim i jednostavnim plesnim ritmovima privlače sve brojniju publiku. Pjesma “Sutra” nailazi na fantastičan prijem u svim medijima. Dok ih publika iz svih krajeva bivše države sve više uvažava i prihvaća kao “svoje”, Nipplepeople svoj “underground chic” status definitivno potvrđuju glazbenom suradnjom s grupom Agramsville u pjesmi “Sanjam”.
Za razliku od uobičajenog pop/rock formata nastupa uživo Nipplepeople u svim svojim dosadašnjim nastupima njeguju klupski/DJ/soundsystem pristup koji se kod publike pokazao odlično prihvaćenim.
Ono što Vam sa sigurnošću možemo obećati je puno dobre volje, energije i plesne glazbe na druženju s Nipplepeople uživo.