Browse By

3D Party u Aquariusu


3D Party – Nova dimenzija partijanja! Po prvi puta u Hrvatskoj moći ćete prisustvovati ne samo audio, nego i potpunom vizualnom doživljaju! 3D party je apsolutni novitet na našem tržištu, nova generacija digitalne tehnologije koja će omogučiti vašim osjetilima najkvalitetnije uživanje na glazbenom i video planu!

Subota, 22.10.2011.
3D Party u Aquariusu
40 kn na ulazu / 30 pretprodaja

Očekuju Vas posebno izrađene 3D projekcije, sastavljene od animacija i video klipova, savršeno usklađene sa glazbenom podlogom! Sve to skupa pružiti će Vam osječaj kompletnog glazbenog savršenstva. Svaki posjetitelj na ulazu u klub dobiti će posebne 3D naočale koje po želji može koristiti u samom klubu i pratiti projekcije. Glazbenu podršku daje Soundesigners house team! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, i svojevrsnu premijeru 3D partija u ovom dijelu Europe, i budite dio nove dimenzije partijanja! Glazba nije samo za uši, nego i za oči…

Sound Designers
Najotkačenija, najplesnija i najluđa subota u gradu – Sound Designers večer u Aquariusu! I tako već punih godinu dana, koliko je prošlo od prve večeri dobrog zvuka. A nakon nje uslijedile su mnoge žurke i igranke pod okriljem najfinijeg housea, na kojima ste izlizali džonove svojih cipela, razgibali kukove i bokove, barili i zbarili i, naravno, uživali u vrhunskoj glazbi.
Pretprodajna mjesta: Transport footwear dućani(Importanne, City Centar One, Gajeva 10)
Upozorenje o upotrebi:
Preporuča se ne koristiti naočale duže od 40 minuta u komadu osobama koje pate od glavobolje. Osobama koje pate od epilepsije ne preporuča se korištenje naočala.