Browse By

Roger Sanchez nastupio u prepunoj Shamballi

Višestruko nagrađivani DJ, producent te dobitnik Grammy nagrade, Roger Sanchez nastupio je sinoć u prepunoj Shamballi te sasvim sigurno ispunio očekivanja svih ljubitelja house glazbe koji su za ulaznicu morali izdvojiti 120 kuna, no za to dobili vrhunski spektakl.
“The S Man” kako ga često nazivaju dao je kratak intervju za internetski portal Index netom prije njegova izlaska pred publiku:
“Rado se vraćam u Hrvatsku, o njoj svi pričaju, a i meni se ovdje strašno sviđa. Žao mi je što neću imati vremena ostati duže jer već ujutro putujem za Beč, ali drugom prilikom ću upoznati Zagreb i Zagrepčanke”, ispričao nam je Roger. “Novu godinu provest ću radno. Nastupam na ‘White Sensation’ tako da ću tradicionalnu crvenu boju morati zaobići ove godine. Dobro možda donji veš”, našalio se Roger kada smo ga upitali što planira za Novu godinu. “Da, Hrvatice su jako privlačne moram priznati. Seksi su skroz, ali meni nije bitan samo izgled. Ženski stav je taj koji odiše seksualnošću”, otkrio je za Index.
Roger Sanchez obilježio je dance-scenu devedesetih, a u ožujku 1998. godine postigao je veliki uspjeh na Billboardovoj Top 25 ljestvici gdje se uspio zadržati sa tri hita u istom tjednu.
Tijekom godina remiksirao je Chic, Daft Punk, Dianu Ross i The Police, te radio na soundtracku vrlo uspješnog filmskog naslova (Blade). 2002. godine pokrenuo je vlastiti label, Stealth Records, no i prije toga radio je na osnivanju još tri etikete. Ove godine bilježi možda i najveće uspjehe dosada, naime izbacio je dugoočekivani ‘Release Yourself Volume 7′ te priredio možda i najbolje ljetne svirke na Ibizi u svojoj karijeri.
Foto: Index.hr