Browse By

13 godina Ambasade Gavioli

Legendarno slovensko okupljalište partijanera, Ambasada Gavioli u Izoli, 20. prosinca proslaviti će svoj 13. rođendan uz nastup Sven Vatha, pionira elektronike. Zaista ne treba trošiti previše riječi o Svenu, koji se na sceni nalazi od njezinih početaka. Njegovo ime je garancija za vrhunski show i naravno, dobar provod.
Sven Vath je rođen 26.10.1964. godine u gradu Offenbach u Njemačkoj. Poslije škole i učenja za građevinskog tehničara Sven je dobio priliku da 1982. godine svira na deckovima u poznatom Frankfurtskom klubu Dorian Gray. Sven se sprijateljio sa Michaelom Münzigom i Lucaom Anzilottijem te pritom izdao par singlova kao “Later Snap” i “Electrica salsa”, te dva albuma. Sven Vathova uloga je bila frontmen i pjevač. 1992. godine sven osnova svoj vlastiti label EyeQ.
U ljeto 1997. godine EyeQ se zatvara zbog financijskih poteškoća. Nakon toga osniva Cocoon Booking te je do danas jedan od najuspiješnijih i najznačajnijih booking agencija u Njemačkoj. Sjedište je u financijskom središtu Europe, Frankfurtu.
Poznat je još kao osnivač poznatog trance labela Harthouse te je bio jedan od prvih DJ-a koji su svirali trance glazbu. U početku je koristio umjetnička imena kao što su R U Ready i Sam Vision. Bio je i član grupa 16 Bit, Astral Pilot, Barbarella, The Essence of Nature, Metal Masters, Mosaic i Off.
Danas je Sven Vath vlasnik Cocoon Event Media koji sadrži njegov osobni label i Cocoon izdavačku kuću. Vlasnik je i najpoznatijeg kluba u Frankfurtu koji se naravno zove – Cocoon. DJ, producent, šef izdavačke kuće i vlasnik kluba – Sven Väth prava je glazbena institucija.
Uz njega nastupiti će još Johannes Heil (D), Valentino Kanzyani te David Sanchez i Tomy DeClerque na ‘privee’ flooru. Cijena ulaznice iznosi 28 EUR u pretprodaji, te 33 EUR na ulazu.