Browse By

Andy Moor dolazi u Ljubljanu

U subotu, 20. prosinca u ljubljanskom klubu Inbox nas očekuje nova poslastica u sklopu “Eureka!” projekta kada u goste stiže Andy Moor – trenutno jedan od najkvalitetnijih trance producenata na svijetu. Andy Moor, pravim imenom Andy Beardmore, je bio talentirano dijete, toliko da je već sa 5 godina svirao pjesme na klaviru koje je podsvjesno već poznavao.
Sa 7 godina komponirao je glazbu toliko kompleksnu da je prošao GCSE ispite (koje inače pišu 16-godišnjaci). Njegovi učitelji bili su fascinirani njegovim napretkom te su ga upisali na višu glazbenu školu. Do 10. godine života odlično je svirao šest (6!) instrumenata. Da je Andy rođen kao glazbenik, svi su znali već tada.

Andy Moor je trenutno jedan od najkvalitetnijih trance producenata na svijetu
Osim produkcije, Andy Moor je i cijenjen DJ koji možda i nije klasičan DJ kakvog bi svi očekivali, već čovjek koji jednostavno pušta zvukove da se razviju jedan prema drugome i kombinira različite ritmove i žanrove, što se može čuti kako u produkcijama, tako i u setovima. Od produkcije možemo istaknuti uspješnice “Halcyon“, “Someday” te “Air For Life” kojeg je napravio u suradnji sa trojcem “Above & Beyond“.
Uz Britanca nastupiti će još i Beltek te Elyksir, a cijena ulaznice iznosi 12 EUR do ponoći te 15 EUR nakon.
Informacije:
http://www.inbox-club.si/
http://www.eureka-event.info/