Browse By

Groove Is In The Heart najavljuje Bukem In Session

Sa zadovoljstvom objavljujemo još jedno veliko gostovanje u Lijepoj našoj, ovoga puta u poznatom splitskom Mastersu, gdje 20. prosinca dolazi fenomenalan drum n’ bass dvojac – LTJ Bukem & MC Conrad. U sklopu velike turneje neće zaobići Hrvatsku, te će odraditi standardni trosatni set, nakon kojega nitko ne uspijeva ostati ravnodušan.
Limitirani broj ulaznica za ovaj event po promotivnoj cijeni od 60 kn biti će pušten u pretprodaju već početkom prosinca, i to u CD shopu Dancing Bear i caffe baru Puls. Uz popularni duo, nastupaju još domaćini Drizzt i Gekko.
LTJ Bukem se dokazao kao jedan od najznačajnijih ljudi elektroničke glazbe uopće, a njegova su se izdanja prodala u stotinama tisuća primjeraka. D’n’B je fuzirao sa house-om, hip hop-om, future jazzom, a njegova kvaliteta prepoznata je i daleko izvan granica elektroničke glazbe. Remiksirao je kultni band The Shamen, jazz umjetnika Herbie Hancocka i službenu James Bond temu. Upravo je njega izabrao National Geographic za glazbu istoimenog serijala. U posljednje vrijeme nastupi LTJ Bukema i MC Conrada nose naziv Bukem In Session te je prije nekoliko mjeseci objavljena prva istoimena CD/DVD snimka takvog njihovog nastupa na festivalu EXIT.
Linkovi:
http://www.goodlooking.org
http://www.myspace.com/therealdannyltjbukem