Browse By

Rob Gibson – Hutch/Revok's Beacon

Advanced Records, koji se nedavno preselio u nizozemsku prijestolnicu, Amsterdam, kao svoje 37. izdanje donosi nam debitantski uradak jednog mladog producenta za kojeg ćemo, vjerujem, čuti i u budućnosti. Hutch/Revok’s Beacon kombinacija je dviju sličnih, ali i podosta različitih pjesama koje ipak na kraju povezuje jedna zajednička veza – odlično složen techno! Odličan debitantski release za Rob Gibsona. DJ podrška nije izostala, štoviše, teško da je i sam Rob mogao poželjeti bolju! Visokokvalitetan techno uradak!
Hutch počinje potpuno mistično, baslinija odmah na početku odaje mračnu atmosferu u pjesmi, ali nakon nekoliko trenutaka slušanja shvatite da je ovo pjesma s kojom ćete zgrabiti publiku i dobro ih protresti kroz odličan ritam i snagu koje ova pjesma posjeduje! Sve to upakirano u izvnute blago distorzirane stringove i synthove daje ovoj pjesmi upravo ono što joj treba – potpunu dominaciju na plesnom podiju!
Revok’s Beacon je nešto malo drugačije. Ritam je nešto sporiji, cijelom pjesmom dominira baslinija koju s vremena na vrijeme presijeca glavni synth koji pjesmi daje onaj ultimate groove. Kombinacija elemenata u ovoj pjesmi je uistinu vrhunski složena, a da to nisu samo pusta naklapanja potvrđuje vrhunski DJ support ove pjesme – Dave Clarke i Laurent Garnier!
Zaključak:
Sve u svemu, odličan debitantski release za Rob Gibsona. DJ podrška nije izostala, štoviše, teško da je i sam Rob mogao poželjeti bolju! Visokokvalitetan techno uradak!
R.M.