Browse By

DJ Hal & Sen-Sei with Amber Jolene – Summer Of Love

DJ Hal, kojeg smo već spominjali na našim stranicama (Close Your Eyes, op.a.), donosi nam svoj novi singl, nazvan Summer Of Love. Na singlu gostuje dvoje glazbenika, vokalistica Amber Jolene iz grupe Mutiny, te legenda San Francisca, Sen-Sei na gitari. Sve to zajedno izlazi na labelu Tonya Thomasa (kojeg smo također spominjali), Cubic Records. Original mix počinje u, moglo bi se reći, cubicovskom stilu – minimalni ritam, baslinija, te odličan Sen-Sei na gitari. Upravo je Sen-Sei taj koji pjesmi daje konačni ugođaj, a to je španjolski bolero-salsa feeling na koji se odlično nadovezuje i Amber Jolene svojim iznimnim vokalnim sposobnostima.
Unatoč tome što je pjesma odlično isproducirana, unatoč Amber i njenom odličnom pjevanju, svu pažnju u ovoj verziji oduzima odlična gitarska izvedba Sen-Seija. Odličan uradak.
David Ekenback u svojem remixu izbacuje gotovo sve dobro iz originalne verzije, ali je zato u svojem rearanžmanu otišao korak dalje i predstavio nam svu raskoš svojeg talenta. Vokali na breakdownu su apsolutni vrh pjesme, uokvireni fenomenalnim koketiranjem između electra, techna i housea. Štoviše, njegov uradak bi se mogao nazvati i svojevrsnim pobunjeničkim electro-punk majstorstvom. Snažan, prodoran, dominantna točka mnogih setova. Vrlo dobro!
Michael Morph, koji je jedan od novijih članova ekipe na Cubicu cijelu priču odvodi u treću stranu. Njegov remix više je nastrojen house strani priče, s određenim prizvucima electra. Michael nije, poput Ekenbacka, izbacio sve dobro iz pjesme – zadržao je gitaru i vokale i oko svega toga složio jedan solidan electro house uradak koji će, vjerujem, vrlo dobro kotirati u playlistama eminentnijih DJeva sa electro house scene, a da ne spominjem i uspjeh na plesnim podijima…
R.M.