Browse By

R'n'B EXCLUSIVE – 2nd Anniversary u Terminalu

U subotu 10.prosinca 2011. u klubu Terminal održati će se proslava 2.godišnjice popularnog programa R’n’B EXCLUSIVE „Leave An Impression“. Tradicionalno najposjećeniji R&B događaj godine u Rijeci zasigurno će i ovoga puta skupiti veliki broj ljubitelja R&B, Reggeatona i clubbing Hip Hop-a.
Gosti će svakako imati razloga biti dio velike proslave jer nam u Rijeku dolazi posebno gostovanje DJ Phox „International Club King“ iz Las Vegasa. Za zagrijavanje biti će zadužen član riječkog Balance Crew-a i rezident R’n’B Exclusive večeri Dj Jericho. Partyu će se pridružiti i novonastali tim djevojaka „R’n’B Honeys“ koje će biti i dio ljetne R’n’B Exclusive klupske turneje 2012.

Za ovu posebnu prigodu poznati modni dizajner Juraj Zigman izraditi će i „R’n’B EXCLUSIVE special edition“ haljine koje će djevojke predstavljati tu večer. Stoga fotkanje na ulazu u klub sa R’n’B Honeys zagarantirano, a najbolje fotke izaći će u novom broju KLIK magazina za siječanj. STYLE CODE večeri “GOLD details”, a najbolji zlatni detalj osvaja prigodni poklon !
Rezervirajte svoju VIP poziciju na vrijeme za samo 390 kn što uključuje bocu pića 0,7l i 5 soft drinkova : 091 / 327 1220
Naš legendarni sponzor Ballantines pripremio je svoje posebno izdanje partya a mi smo se pobriuli za promo cijenu Balića:
2 X Ballantines + Cola = 39 kn
0,7 l Ballantines + 5 Cola= 390 kn
Ulaz je slobodan.