Browse By

Poznati darovali igračke, a potom uživali u Footloose-u


‘Želim činiti dobro’, bila je sinoćnja poruka za sve one koji su došli uživati u još jednoj izvedbi mjuzikla Footloose, u kino SC u Zagrebu. Naime, ansambl ‘lakonogog mjuzikla’ organizirao je humanitarnu akciju za male bolesnike s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb, a posjetitelji su sa sobom donosili poklone u obliku igračaka i slikovnica. Među onima koji su se rado odazvali ovoj akciji bili su glumci: Mila Elegović i Frano Lasić, kantautorica Lea Dekleva, voditelj Dalibor Petko, košarkaška legenda Danko Cvjetićanin, pjevači Zdenka Kovačićek i Filip Dizdar te brojni drugi.
Puno kino Studentskog centra uživalo je u još jednoj izvrsnoj izvedbi ansambla predvođenog glavnim glumcima: Nikolom Milatom i Matejom Majerle, kojima su se nedavno pridružile nove zvijezde Antonija Pintarić i Bojan Jambrošić.
Djecu Onkološkog odjela uz igračke ovih dana očekuje još jedno iznenađenje. Tim ”Footloose-a” izradit će im i veliku blagdansku čestitku sastavljenu od poruka koju su im uputili obožavatelji njihove facebook stranice, a mališane će razveseliti i svojim posjetom uz pjesmu i ples.
Nakon što su obišli cijelu Hrvatsku, Footloose – lakonogi mjuzikl uspješnu godinu zaključuje nastupom u finalu Supertalenta, 18. prosinca te posljednjom izvedbom u ovoj godini, koja je na rasporedu 29. prosinca u Kinu SC u Zagrebu.