Browse By

RNB Confusion New Year`S Eve 2012 u Hypo Centru


Sarajevo se je u posljednjih deset godina isprofilirao kao grad koji je za novogodišnji doček meka za sve mlade ne samo u regiji, već i u Europi. U posljednjih pet godina Beograd je proglašen za najzabavniji grad na svijetu prema Lonely Planetu. Od prošle godine Zagreb je stao uz bok sa svojim velikim novogodišnjim tulumom u Hypo centru, koji je najveći takav događaj u posljednjih deset godina. Preko 2500 posjetitelja ne samo iz Hrvatske i regije već i Europe prošle godine svjedočilo je spektakularnom novogodišnjem dočeku u Hypo centru koji se je samo za tu priliku pretvorio u mali New York.
Ove godine, mjesto zabave je ponovno Hypo centar koji svojom lokacijom, izgledom, velikim parkingom i garažom te modernim konceptom zadovoljava najviše standarde koji ovakav događaj zahtjeva. Ove godine organizatori najavljuju još spektakularniji tulum, a koncept i tema ovogodišnjeg slavlja je „London Calling“, grad koji nam je poslužio kao glazbeno i kulturno nadahnuće. Tako će Hypo centar uređenjem, cateringom, izborom pića, modom i duhom na jedan dan postati mali London. Cijeli event osim promocije u regiji, promovirat će se iu Londonu putem PR agencije Raw Material čiji je cilj dovođenje engleske publike na „city break“ u Zagreb u trajanju od 4 dana.
Uskoro će „London Calling City Break“ turistički paketi za UK tržište biti dostupni putem RNB Confusion www.newyears2013.info, odnosno putem jednog od najvećih britanskih online turističkih portala Love Music Travel (www.lovemusictravel.com )specijalizirani za putovanja na velike glazbene manifestacije. Reportažu sa RNB Confusion London Calling novogodišnjeg dočeka ovjekovječit će novinari uglednog Guardiana i Daily Mail-a.
ONLY FOOLS&HORSES OGRANICEN PAKET ULAZNICA REZERVIRAN SAMO ZA NAJBRZE!
GIRLS 99 KN I BOYS 149 KN I VIP 399 KN
Za nase najvjernije fanove, prijatelje i one koji su prosli novogodisnji docek s nama proveli do zore, rezervirali smo ograniceni paket ulaznica po simbolicnim cijenama koje ce biti dostupne samo najbrzima! OGRANICENI paket ULAZNICA ONLY FOOLS&HORSES dostupan je od cetvrtka 01.11.2012. i to na slijedecim pretprodajnim mjestima: LEGGIERO BAR (Arena Centar); HYPO EVENT CENTAR (Uredi). Za one nestrpljive koji nas posjecuju srijedom u klubu Mansion, rezervirali smo nekoliko desetaka ulaznica koje ce biti premijerno dostupne u srijedu 31. Listopada na ulazu u klub. Cijena ulaznica ce se u 3 koraka podizat, a najskuplje ce biti za one neodlucne koji ce cekati zadnji cas!
ALL INCLUSIVE/OPEN BAR ALL NIGHT
U cijenu ulaznice ukljucena je neogranicena konzumacija svih bezalkoholnih i alkoholnih pica, 10 vrsta rakija te sampanjac u ponoc. Tijekom cijele noci na bogatom svedskom stolu samo za VIP goste nuditi ce se raznovrsni kanapei, topla i hladna predjela, glavna jela i delicije. Gostima bez VIP ulaznice biti ce dostupna raznovrsna brza hrana po promotivnim cijenama.
MUSIC POLICY (r’n’b, hip-hop, disco, funk, club classics, mash up, house)
Za odličnu atmosferi tijekom cijele večeri brinut će se poznati zagrebački DJ-i Chris Twist, Em Bee, Sheko uz specijalna gostovanja iz Londona. Cijeli dekor činit će bogata produkcija i rasvjeta uz specijalna VJ gostovanja te uređenje prostora.