Browse By

Poznata satnica Electronic Beats festivala Zagreb


Samo je nekoliko dana ostalo do jednog od najiščekivanijih glazbenih događanja ove jeseni. Electronic Beats festival Zagreb održat će se u petak, 26. listopada, te u točno 20 sati svoja vrata otvoriti svim posjetiteljima 9. paviljona Zagrebačkog Velesajma.
U ovom trenutku poznata je i satnica festivala, a organizatori podsjećaju posjetitelje da je na Velesajam potrebno stići što ranije pošto će se najavljenog timetable-a pridržavati svi najavljeni glazbenici:  Hot Chip (live), Modeselektor (live), Woodkid, Dillon i Kimiko:
20:00 – ITCH @DJ BOOTH
21:00 – KIMIKO
21:55 – DILLON
22:55 – WOODKID
00:00 – HOT CHIP (live)
01:40 – MODESELEKTOR (live)
02:55 – PYTZEK @DJ BOOTH
04:00 – završetak festivala

Ulaznice za događanje po cijeni od 100 kuna od ponedjeljka se mogu kupiti u T-Centrima HO-TO, Cvjetni i CityCenterOne West, u sustavu Eventima te na odabranim prodajnim mjestima u Zagrebu. Na dan događanja za kartu će biti potrebno izdvojiti 120 kuna.
„Zbog želje da primi sve zainteresirane posjetitelje, EB tim ove je jeseni odabrao Velesajam kao lokaciju koja će zadovoljiti apetite domaće publike i one koja na festival stiže iz susjednih zemalja: Slovenije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine… Vjerujemo kako će zbog kapaciteta paviljona ove godine ostati određena količina karata koje će se moći kupiti na samom ulazu po najavljenoj cijeni od 120 kuna. Obzirom na prošlogodišnji sold out status, posjetiteljima ipak moramo preporučiti kupovinu ulaznica u pretprodaji, pogotovo ako u Zagreb dolaze iz udaljenih krajeva.“, poručuju organizatori.
Za obožavatelje Hot Chipa i Modeselektora spremljeno je i dodatno iznenađenje. Zagrebački nastupi spomenutih izvođača bit će live streamani putem službene electronicbeats.net  stranice te medijskog partnera tportal.hr. Electronic Beats festival pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma ove će godine osigurati besplatan  wi-fi za svoje posjetitelje te veliki lounge prostor za predah između nastupa.  Korisnici društvenih mreža Twitter i Instagram iskustva s festivala mogu pratiti koristeći hashtag #ebfest12, dok svi mogu isprobati društveno umreženi photo booth ili preuzeti vrlo popularne EB goodies-e, među kojima se ističu EB časopis i njegova DVD inačica Slices.
www.electronicbeats.net
www.facebook.hr/electronicbeatshr