Browse By

DJ Adrian Lux zagrijao Zagreb


Hladnu zagrebačku jesen sinoć je zagrijao mladi Šveđanin DJ Adrian Lux. Brojni gosti zagrebačkog Mansiona uživali u vrućim ritmovima jednog od najljepših DJ-a svijeta. MladI Šveđanin Adrian Lux sinoć je rasplesao i zagrijao zagrebački klub Mansion. Još jedno u nizu sjajnih gostovanja ove jeseni oduševilo je vjernu publiku jarunskog kluba. Nastup mladog Adriana Luxa ispunio je sva očekivanja prisutnih, a klub je napustio u ranim jutarnjim satima nakon višesatne svirke.«Hvala svima koji su sinoć došli Mansion. Atmosfera je bila odlična no ništa manje od toga nisam ni očekivao jer sam o Vašoj publici čuo samo najbolje. Nadam se da neće proći puno vremena od ponovnog susreta sa Zagrebom« – izjavio je vidno oduševljen Adrian Lux.
S epitetom jednog od najljepših DJ-a svijeta, za kojim su partijanerice doslovno izgubile glavu Adrian je nova zvijezda svjetske DJ scene, a svoje glazbene uratke izdaje pod okriljem slavnog Axwella iz Swedish House Mafie.
U vrućim ritmovima atraktivnog Adriana Luxa, sinoć su uživali i brojna poznata lica poput TV voditeljice Martine Podgorski, manekenki Adrijane Dejanović i Anite Dujić, PR-ovaca Mate Rončevića i Ranka Vučinića, hokejaša Marka Lovrenčića, Survivora Radovana Stošića i brojnih drugih.