Browse By

RIMSKI AMFITEATAR ARENA ŠALJE PORUKU POKRENI SE

Najveći i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj, pulska Arena danas je ugostila brojne ljubitelje sporta i zdravog života. Od ranih jutarnjih sati deseci su znatiželjnika s nestrpljenjem očekivali početak atraktivnog i zahtjevnog treninga projekta POKRENI SE! pod vodstvom kineziologa Marija Anića Kremića.
Zidine jednog najljepših amfiteatara svijeta pulske Arene kao da su dale dodatnu snagu i motivaciju vježbačima, ali i brojnim gledateljima koji su nakon samog događaja postavljali brojna pitanja i tražili savjete vezane uz rekreaciju napominjući kako su odlučili promjeniti navike i aktivno se početi rekreirati, a svi vježbači za dobar početak na poklon su dobili i KOZMO prostirke koje će im pomoći pri prvim treninzima u vlastitom domu.
 “Tjelesno vježbanje je najvažniji aspekt brige o vlastitom tijelu, a time i o zdravlju te kvaliteti života. Riječ je o jednoj vrsti osobne higijene, kondicijske higijene. Onoga trenutka kada poistovjetimo kondicijsku higijenu s pranjem zubi možemo smatrati da smo uspjeli. Dakle, vježbajmo svakodnevo i ustrajno. I slobodno se osjećajmo loše ako jedan naš dan nije bio aktivan!” – izjavio je dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prof.dr.sc. Igor Jukić.
Nacionalni projekt POKRENI SE! u gradu Puli – Zdravom gradu pronašao je vrhunskog partnera koji je prepoznao projekt i zajedno sa turističkom zajednicom grada Pule i centralnim uredom HTZ-a u svijet šalje prekrasnu sportsku razglednicu. Nakon zahtjevnih priprema u Arenaturistu te nezaboravnog sportskog druženja u pulskoj Areni projekt POKRENI SE! se nastvalja 25. srpnja na zadarskom Pozdravu suncu.
Prijavite se za vježbanje u Zadru na www.pokrenise.hr i osigurajte svoje mjesto u sportskoj razglednici Hrvatske. Partneri projekta za Vas su osigurali sve što Vam je potrebno za vježbanje.
Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.
Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. / Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. / Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca