Browse By

aQUAPARK ADAMOVEC PREDSTAVLLJA ČAROBNI VODENI SVIJET

Čarobni vodeni svijet u Adamovcu otvorio je svoja vrata. Svečano otvorenje goleme investicije od više od milijuna kuna otvorio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. Ova moderna kupališna oaza otvara vrata svog unutarnjeg dijela već sutra, a otvorenje cijelog kompleksa očekuje se krajem sljedećeg tjedna.
 
Adamovec 04. srpnja 2013. – Aquapark Adamaovec otvorio je svoja vrata. Velika investicija u kontinentalni turizam iznosi više od 40 milijuna kuna te će dodatno oživjeti ljupko mjesto Adamovec, ali i Zagrebu i okolici dati novi turistički sadržaj najmodernijeg oblika. Svečanom otvorenju moderne kupališne i wellness oaze prisustvovao je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.
 
“Hvala svima koji su marljivo radili na ovom projektu zadnjih godina. Ovim primjerom želimo pokazati svima onima koji žele investirati, da se trud i naporan rad itekako isplate. Aquapark Adamovec ostvarenje je sna jedne male obiteljske priče. Pozivam sve na opuštanje u Aquapark Adamovec.“ – izjavio je vlasnik kompleksa Stjepan Culifaj.
 
Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja. U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen s valovima površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2.
 
Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.