Browse By

RELOAD godišnjica sa Dubfireom

U pet godina redovnog mjesečnog organiziranja događaja s headlinerima najboljih globalnih klubova i festivala, Reload je izrastao u vodeću snagu slovenske techno scene i jednog od vodećih promotera elektronskih partyja u regiji. U ovoj seriji već su se izredali gotovo svi velikani techna, a kako je vodeći status također i obaveza za daljnji razvoj scene, Reload u tehničkom i kreativnom vrhunskom ambijentu profesionalno organiziranih druženja redovito ugošćuje i najnaprednija svježa imena techno produkcije. 20. travnja će se u klubu Marco Polo slaviti petogodišnjica rada kolektiva Reload, a za ovu plemenitu obljetnicu u Novu Goricu stiže jedno od najutjecajnijih imena techna i elektronske glazbe u posljednjih nekoliko godina.
Iranski Amerikanac Ali Shirazinia alias DUBFIRE jedan je ključnih gurua modernog techna, a s izdanjima, kao što su “I feel Speed”, “Roadkil”, “RibCage” te zloglasni remiks hita “Grindhouse”, suradnik utjecajnih labelova Minus, Desolat, Cocoon i mnogih drugih. Kao polovica kultnog dua Deep Dish osvojio je srca brojnih ljubitelja progresivne i house glazbe, dok je s posljednjim albumom preskočio i na MTV, a uz četiri nominacije osvojio i Grammy za najboljeg remiksera. Ali to je prošlost. Danas je Dubfire sinonim za tamne ritmove, vrhunski zvuk i tehničku briljantnost. Kao DJ nastupa na najvećim globalnim festivalima, a scenu razvija i sa svojim labelom Science + Technology (Sci+Tec) te agencijom Bullitt, koja udružuje jato naprednih elektronskih producenata i DJ-jeva.
Dubfire
Prošlog ljeta Dubfire je pomogao Richieju Hawtinu u revitalizaciji zabava Enter u klubu Space na Ibizi. A dio te energije moći ćete doživjeti i na 5. godišnjici Reloada, gdje će uz Dubfirea nastupiti još Siniša Tamamović, Matt Keyl, vođa kolektiva Reload Damir Hoffman i rezident Roli.
Pažnja! Pošto je kapacitet kluba ograničen, a program atraktivan, organizatori očekuju da će događaj biti rasprodan, stoga si na vrijeme osigurajte ulaznice (www.eventim.si & www.vstopnice.com).