Browse By

LOCO DICE, tINI, ROBERT DIETZ u Ambasadi Gavioli

Prije nego što će se ljubitelji elektronskog podzemlja uputiti na još jedno tradicionalno hodočašće na Ibizu, moći će dio toga, što ih ovoga ljeta čeka na bijelom otoku u Balearima doživjeti u najljepšom hramu užitaka na Jadranu. LOCO DICE, tINI i ROBERT DIETZ predstavljaju najbolje što nudi suvremena Njemačka elektronska avangarda i bitan je zvuk kolektiva Cocoon, Desolat, Cadenza i Minus, koji kraljuju u superklubovima kao što su Amnesia, Space, Pacha i Ushuaia.
O Dicu, jednom od najboljih alternativnih producenata i DJ-a posljednjih godina, ne trebamo trošiti riječi. A tINI i Robert Dietz spadaju među najbrže uspinjajuća svježa imena klupskog i festivalskog miljea, koji na binama redovno prate velikane kao što su Sven, Richie i Luciano. Mezzanine će ovog puta popuniti široki spektar housa, od dubokih minimalističkih bravura do s funkom i soulom obojenih vokala, koje će miješati regionalni ambasadori Eddie F, Paolo Barbato i Angel Anx. Druga etapa proljetne trilogije u Ambasadi Gavioli zakazana je za 26. travnja.
locodice
Ulaznice za ovaj event mogu se nabaviti u pretprodaji u sustavu Eventim po cijeni od 20€, dok će se za istu na ulazu morati izdvojiti 25€.