Browse By

Rekordan broj prijavljenih mixeva iz Hrvatske na ovogodišnjem burn Residency-u!

Ostvarenje sna, iznimna je prilika koju pruža ovogodišnji burn Residency projekt, a koja je ove godine rezultirala velikim interesom, kako kod samih DJ-eva tako i kod domaće publike. Naime, ove godine publika svojim glasovima po prvi put ima priliku izabrati top 20% najboljih DJ mixeva, nakon čega će sudački žiri izabrati 5 hrvatskih burn Residency finalista.
Svi DJ-evi upravo imaju priliku prijaviti svoj originalni mix na facebook stranici Burn Energy Drink, a natječaj traje sve do 15. ožujka ove godine. Zanimljivo je, međutim, da je Hrvatska u prvih deset dana ostvarila rekordan broj prijava na natjecanju, u čemu prednjači od svih zemalja u širem okruženju. Sa više od 75 prijavljenih DJ-eva u kratkom vremenu, Hrvatska je još jednom pokazala da stremi samom vrhu elektronske glazbene scene u svijetu.
Istinski uspjeh burn Residency priče potvrđuje i činjenica da je prošlogodišnja hrvatska burn Residency pobjednica, Miss Soulfly aka Marina Karamarko, nakon briljantno odrađene ljetne rezidencije na Ibizi, upravo potpisala svoj prvi profesionalni ugovor s izdavačkom kućom VIVa Music. To joj je omogućilo da svoju glazbenu karijeru lansira u internacionalnu orbitu što potvrđuje činjenica da je već bukirana i za sezonu 2014. popularnog kluba Sankeys na najpoznatijem party otoku na svijetu. Miss Soulfly na Ibizu seli u lipnju gdje je očekuje 19 ljetnih rezidencija. Ekskluzivno za Sankeys, Marina ove godine nastupa i na otvorenju njihova kluba u Londonu, 15. ožujka, a karte su i prije otvorenja sasvim rasprodane. No prije svega Miss Soulfly će kao svoju adresu na kratko upisati i SAD gdje će do kraja veljače odraditi mini američku turneju u sklopu koje će nastupati u New York-u, Miami-u, Las Vegas-u…
Iskoristi priliku života i uključi se u burn Residency projekt. Prijavi svoj DJ mix u trajanju od 15 do 20 minuta, provedi ljeto na Ibizi i osvoji ugovor vrijedan 100.000 eura.
Za više informacija o ovogodišnjem burn Residency programu i natječaju posjetite: www.facebook.com/burnEnergy