Browse By

Red Xmas Party: Armin Van Buuren i Ferry Corsten zapalili Ljubljanu!

Red (x-mas) party 2012
foto:  Miro Majcen
Nekoliko tisuća ljudi uživalo u jednom od najočekivanijih partyja cijele sezone. Najcrvenija subota godine ugostila je poznate DJ-e koji su zajedno s virtuoznim plesačima pružili nezaboravnu zabavu u crveno dekoriranoj dvorani Stožice. Vrhunac ovogodišnjeg Red X-mas-a bili su prijelazi između poznatih DJ-a, Armin Van Buurena i Ferry Corstena, kada su poznati DJ-i nekoliko minuta zajedno puštali glazbu. Iako se Armin i Ferry druže u privatnom životu, a i često stvaraju zajedno u studiju, nitko ih nije očekivao zajedno na pozornici – ni publika ni organizatori. 
Kada se Ferry Corsten pridružio na pozornici i zajedno s Arminom pustio Brute publika je potpuno poludila u ekstazi, činilo se da je to vrhunac, a onda su počeli sa stropa padati crveni konfeti. Dvorana je bila ukrašena s više od 300 crvenih balona, srebrnim lusterom i crvenim vrpcama. “Ovo je jedna od najljepših dvorana koje smo ikad vidjeli,” ni Armin Van Buuren nije mogao sakriti svoje oduševljenje.
Ove godine su nastupali, osim ekstravagantnog plesnog showa i glavnih zvijezda, u dupkom punoj dvorani Stožice, Dimitri Vegas & Like Mike, Mitch Crown i I Von D, dok su slovenske boje branili Ele7en. Crveni X-mas Party ponovno je upotpunjen performansom vrhunsih akrobatskih plesača koji su organizirali majstorski show, baš kao što to rade u poznatim klubovima na Ibizi.
Red party je sinonim za vrhunsku zabavu. Ovogodišnji RED X-mas Party je bio drugi po redu. Prošlogodišnji je bio premijerni Red X-mas Party s Davidom Guettom i četvrti u ukupnom poretku, od prošlogodišnjeg X-mas i partya, a slijedili su ga Red Spring Party s Martinom Solveigom i red Summer Party s Tiëstom. Red Party se sada s ovim kontinuitetom postavio za jedan od najvećih i najsofisticiranijih tuluma u Sloveniji i okolici.
Na red Partyje dolazi sve više posjetitelja iz inozemstva, ovaj put je bilo osobito puno posjetitelja iz Italije i Hrvatske. Nakon ovogodišnjeg iznimno uspješnog Partyja s Armin van Buurenom Crveni X-mas Party je postao, bez sumnje, sinonim za vrhunsku elektroničku zabavu u Sloveniji.