Browse By

E-Base na božićnom O2 Undergroundu u Osijeku

Treće izdanje klupskog serijala O2 Underground u osječkom klubu Oxygene održati će se na Badnju večer (ponedjeljak, 24. prosinca), kada će iza mix pulta stati DJ E-Base, jedan od najcjenjenijih hrvatskih DJ-a. Nimalo stran osječkoj publici, E-Base vraća se u Oxygene odraditi poseban ‘old school’ nastup, gdje ćete imati prilike prisjetiti se najboljih izdanja elektronske glazbe koje smo slušali sredinom i krajem devedesetih godina prošlog stoljeća. Uz glavnog gosta, nastupaju još rezidenti Omke, Daniel E i Marko Felinger, koji će također u svoj repertoar uvrstiti stara i nezaboravna progressive, house i trance izdanja.

Početak je u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 20kn. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice, a od 23h do 01h očekuje Vas i happy hours akcija, kada će kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10kn. Osim specifičnog repertoara, za blagdansku atmosferu pobrinuti će i se O2U božićne hostese. Sretne blagdane želi Vam O2 Underground i klub Oxygene!
E-Base O2 Underground
E-Base
E-base je jedan od najpopularnijih hrvatskih DJ-a. Svira u prestižnim klubovima: Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Neižbježan je na ekskluzivnim fashion partyima i modnim revijama Cro-A-Portera, ali i na velikim eventima: “Globe 2000”, “Cosmic”, “Ministry of Sound”, “Future sound of Zagreb”. Nastupa kao warm up na zagrebačkom koncertu grupe Faithless, svira na gotovo svim MTV Summer Tour partyima, te uz imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas. Učestvovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR.  Radio je i u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG, kao radijski glazbeni urednik i kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Sub Kultura. Remiksira Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac (1.mjesto emisije Hit Depo za remix «Ispočetka»). 2007. je objavljen njegov “XXX Backstage mix”, službena CD kompilacija za “Nokia Cro-A-Porter”, najveći fashion event u regiji. Sezona 2009/2010 protekla je u znaku nastupa s najznačajnijim svjetskim DJ-ima: na Papaya Day & Night festivalu rame uz rame oduševljavao je publiku uz imena kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons i Eric Prydz. U pripremi je nekoliko novih produkcijskih projekata, a između ostalog i njegov prvi samostalni album.
Info: O2 Underground Facebook