Browse By

RastRaft Extreme 2010


U 2010. godini trodnevni extreme sport i music festival ”RastRaft Extreme” po četvrti put vas poziva u grad Slunj od 16. do 18. travnja u kojem KKK ”Vidra” i Grad Slunj ugošćuju sportaše, glazbenike i posjetitelje iz cijele Europe. Kako i prethodne tri, tako i ove godine događaj obogaćuje svoju ponudu, pa će uz službenu utrku europskog rafting kupa koja slovi kao jedna od najposjećenijih u kalendaru, u ponudi biti i paintball, free climbing, te dirt jumping ekstremni sportovi u kojima će nastupiti ponajbolji penjači, freestyleri i paintball klubovi iz Hrvatske.
Glazbena ponuda je također narasla, pa će tako uz rock i elektronički stage, ove godine biti i treći dub-reggae stage. Prostor bivše tvornice RIZ, gdje će se održavati koncerti, nudi natkriveni prostor za nekoliko tisuća posjetitelja, a udaljen je od Rastoka samo nekoliko minuta hoda.
Svoj nastup na ovogodišnjem ”RastRaft Extreme” festivalu potvrdilo je dosad oko trideset domaćih i stranih renomiranih izvođača, a organizatori pripremaju i još pokoje iznenađenje. Ponovno je tu i besplatni kamp za sve posjetitelje, koji će zbog prošlogodišnje popunjenosti, biti postavljen na dvije lokacije. Nakon duge i hladne zime, napokon dolazi proljeće i topli dani, a ”RastRaft Extreme” i ove godine otvara festivalsku sezonu.
Pozivamo sve zaljubljenike u prirodu, ekstremne sportove, urbanu glazbu i odličan provod, na nezaboravan vikend u Slunju i bajkovitim Rastokama. Uvertira za ovogodišnji ”RastRaft Extreme” počinje sa ”RastRaft Extreme Warm Up Tour”-om, riječ je o četri događaja koji će vas zagrijati u Županji, Karlovcu, Splitu i Zagrebu, za ono što tek slijedi u Slunju.
RastRaft Extrem 2010 Warm Up Tour
Petak, 12.03.2010. ”MKC” Županja – ST!llness (Standardna cijena ulaska)
Subota, 13.03.2010. ”Edison-Buddha Bar” Karlovac – Pelerama, DJ Crazy Kid, DJ Dots, DJ Luka T
Petak, 26.03.2010. ”Quasimodo” Split – Banana Zvuk
Subota, 27.03.2010. ”Piranha” Zagreb – Pelerama, DJ Crazy Kid, DJ Philipes, DJ Dots