Browse By

Darkwood Dub u Aquariusu

Zagrebačka scena odbrojava dane do četvrtog susreta s jednim od najboljih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, dolaze na Darkwood Dub! Ima li netko tko rock, electro, house, jazzy, funky i dub objedinjuje suptilnije i prepoznatljivije od njih?
Bend s 22 godine sviračkog staža, u najtežim je vremenima poticao ljude da se odvaže na promjene, a svoju opozicijsku ulogu prema mediokritetu njeguje i danas. Specifični su ponajviše zbog svoje nespremnosti klanjanju jednom žanru pa uz inteligentne tekstove vješto plivaju po linijama najrazličitijih zvukova koji im se pričine zgodnima za „kemijanje“. Darkwood Dubov „sretni“ sedmi album nazvan Jedinstvo, snimljen je potkraj 2008. godine i dosad ga još nismo imali prilike čuti u Rijeci pa s obzirom na to da album ima plesni predznak, pripremite se na gibanje!
Ne zaboravite, Darkwood Dub je jedan od rijetkih bendova uz koji možete i chillati i plesati i biti sretni i biti nervozni.Napominjemo da ljubitelji jazza i posebno jazz fusiona neće ostati ravnodušni na dolazak novog pridruženog člana benda – sjajnog i nagrađivanog klavijaturista Vasila Hadžimanova, zbog kojeg novi Darkwood Dub zvuči još življe i energičnije, tako da nas bez sumnje čeka prava svirka.
– Ne propustite svoje beogradske alter-favorite, jer vaše uši čeka sigurna vikend-vožnja kroz doobre groovove i stimulativne detalje! U četvrtak, 04. ožujka.