Browse By

Rasprodane jednodnevne promo ulaznice za EXIT!

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj cijeni od 150 kn, rasprodane su u rekordnom roku. Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom povjerenju i najavljuju da će u sljedećim tjednima biti objavljena brojna imena novih zvijezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.
Ograničen broj ulaznica koji je bio u prodaji od 16. svibnja, u potpunosti je rasprodan za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetitelje iz Srbije, regije, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, zbog sjajnog glazbenog programa i inovativnog petodnevnog formata i novog koncepta festivala.
Kao znak zahvalnosti EXIT-a prema povjerenju publike, u prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj  promotivnoj cijeni od 190 kn. Najbrži će opet biti u prilici postati dio R:Evolucije, makar na jedan dan. Svi ljubitelji festivala su pozvani da nabave svoje ulaznice po promotivnim cijenama što prije, jer se zbog ograničenog broja ulaznica i velikog interesa publike, očekuje da će se i one brzo rasprodati. Ulaznice po novoj cijeni moguće je nabaviti na svim prodajnim mjestima EXIT Festivala u regiji.
Poslije perioda prodaje po novoj promotivnoj cijeni od 190 kn, regularna cijena jednodnevnih  ulaznice će biti 230 kn sve do početka festivala, tijekom kojeg će dodatno poskupjeti. Thom Yorke i Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills i preko 600 drugih izvođača vas očekuju na više od dvadeset festivalskih pozornica.
Postanite dio R:Evolucije, nabavite svoju kartu na vrijeme i promjenite svijet oko sebe.