Browse By

Novaljski Cocomo Club već ovog vikenda otvara sezonu!

Nadolazeći vikend, tulumima uz vatrene plesačice u petak 24. svibnja i nastup saksofonista Jakše Jordesa uz strani i domaći glazbeni repertuar u subotu, novaljski Cocomo Club već otvara svoja vrata na radost mnogih ljubitelja ljetnog noćnog života.
To će ujedno bila savršena uvertira za bogatu sezonu 2013. u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, odlični resident DJ-i, sveprisutne atraktivne hostese i plesačice, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati sve do rujna.
Osnovan 1992. i smješten na jednom od najsučanijih jadranskih otoka, otoku Pagu, Cocomo Club prošlog je ljeta proslavio svoj jubilarni 20. rođendan i odradio najdulju sezonu od osnutka. Cocomo Club je jedini klub smješten u centru Novalje. Prekrasna terasa na prvom katu s veličanstvenim pogledom na more je savršena za “lounge” večernje opuštanje, čak i kad je plesni podij u prizemlju pun.
“Svake godine dolazi sve vise turista i sezona nam traje dulje iz godine u godinu. Popularni Spring Break festivali dovode mlade iz čitave Europe već u ovo doba godine. Mi smo za njih spremni, preuredili smo klub i ove sezone idemo s još bogatijim programom nego lani…” – izjavio je vlasnik Cocomo Cluba Josip Šonje.
Kao i svake godine, na otvorenju je u Cocomo Clubu odlična zabava uz strane i domaće hitove. Goste će nadolazeći vikend zabavljati Dj Steve Fingers, jedan od brojnih resident za predstojeću sezonu. U petak je prvi party ove godine uz vatrene plesačice, a u subotu je svečano otvorenje uz posebnog gosta večeri, sjajnog saksofonista Jakšu Jordesa.
Jakša Jordes, vrhunski je saksofonist koji se nakon 15 godina glazbenog iskustva u svom fahu i nastupima uz Jinxe, Let 3, Rundeka, Pipse, Majke i mnoge druge, posvetio novoj glazbenoj formi koja mu otorila vrata europske house scene.
Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju globalno poznatih labela Hed Kandi i Ministry of Sound da im se pridruži na turneji. Svirajući sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay, dovelo ga je i do Alfred Azzetta, najboljeg talijanskog producenta i DJ-a, koji mu nudi suradnju. U veljači 2009. godine nakon nastupa sa najpoznatijim house DJ-om Roger Sanchezom u Sarajevu, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.
I u petaki i u subotu biti će veselo u novaljskom Cocomo Clubu. Pridružite nam se i Vi, otvorite s nama novu sezonu i zabavite se do ranih jutarnjih sati.