Browse By

Rasprodane Exit ulaznice u regiji!

Ulaznice za Exit festival namijenjene za zemlje regije Jugoistočne Europe su rasprodane. Iako je bilo predviđeno da prodaja Exit ulaznica u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj traje do 4. srpnja, cijeli kontingent ulaznica rasprodan je već do 1. srpnja.
Svi posjetitelji iz regije koji nisu stigli do svoje ulaznice za deseti Exit, mogu ih još uvijek pronaći na službenim prodajnim mjestima u Srbiji, gdje se pored četverodnevnih mogu kupiti i jednodnevne ulaznice.
Trenutna cijena četverodnevne ulaznice u Srbiji je 9990 dinara, a u prodaji su i ulaznice za svaki od četiri dana Exit festivala. Cijene ulaznica za četvrtak i petak su iste i iznose 3490 dinara dok su ulaznice za subotu i nedjelju po 3990 dinara. Ulaznice za Exit festival u Srbiji  se prodaju se u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavaonicama.

Satnica

exit_letak_extended_andrija_ISPRAVKE

Exit i ove godine, usprkos svjetskoj ekonomskoj krizi, bilježi rekordni interes van granica Srbije i do početka srpnja prodano je više od 20.000 ulaznica izvan Srbije. Ulaznice za deseti Exit trenutno su najprodavanije u Velikoj Britaniji za neki festival van granica te zemlje, a svake godine bilježi se rast posjete iz udaljenih destinacija kao što su Australija i Sjeverna Amerika. Tijekom protekle dvije godine, više od polovice posjetitelja Exita su inozemni gosti koji su u Srbiju došli iz čak 54 različitih zemalja svijeta.
Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Prodigy, Madness, Grandmaster Flash, Carl Cox, Richie Hawtin, Etienne de Crecy, Sasha i brojni drugi izvođači na preko 20 festivalskih pozornica, održat će se od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.