Browse By

Radionica o analognim sintesajzerima


Koristiš softverske sinteve i sanjas o tome kako bi imao mogućnost raditi na pravim hardverskim mašinama? Ako je odgovor da, onda je to idealna radionica za tebe.
SAE Institute Ljubljana predstavlja praktično usmjerenu radionicu o Analognim Sintesajzerima. Tako će poznati nu-disco producent Sare Havlicek i Gregor Zemljič pokazati zakonitosti analogne sinteze i sve to predtaviti na praktičnim primjerima koristeći analogne sinteve.
Na raspolaganju će biti legendarni sintevi kao što su Roland Jupiter 8, Alesis Andromeda, Roland System 100M, Moog Voyager OS, Korg Monopoly, Roland SH2, Moog Source te Korg MS20.
Svi će polaznici imati mogučnost koristiti sinteve, te moći će svoje postoječe softver sint trake zamjeniti sa zvukom pravih analognih sinteva. Ne treba zanemariti i dodatne trikove, koje će Sare i Gregor sa veseljm podjeliti sa polaznicima.
Sve je to planirano za subotu, 31.03.2012, sa početkom u 13.00 i 16.30.
Radionica je besplatna za sve SAE studente i Alumni članove. Za sve ostale rezervacija izosi 30€.
Zbog ograničenih mjesta, potrebno je prethodno se prijaviti na e-mail: ljubljana@sae.edu. Za više informacija stojimo vam na raspolaganju i na telefonu +386 1 256 12 99.
http://ljubljana.sae.edu
www.sare-havlicek.com
www.gz-mastering.com