Browse By

Francuski superstar DJ Martin Solveig u Hrvatskoj!


Francuski superstar DJ, autor velikog svjetskog hita Hello gostuje u Hrvatskoj na prvom ljetnom glazbenom spektaklu UMAGINATION. Producent posljednjeg Madonninog albuma MDNA Francuz Martin Solveig konačno ponovno dolazi u Hrvatsku. Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl UMAGINATION održava se od 01. – 03. lipnja 2012. na prostoru ATP dance Arene u Umagu. Iako je Madonnin koncert u Hrvatskoj otkazan,  posjetitelji UMAGINATIONA imati će prilike čuti najnovije glazbene hitove koje je Martin Solveig radio za Madonnin posljednji album. Kraljica pop-a Madonna upravo je Solveiga angažirala na svom posljednjem albumu MDNA  kao jednog od glavnih autora i producenata.
“U Hrvatsku dolazim nakon dugo vremena i veselim se velikom ljetnom spektaklu UMAGINATION. Publika u Umagu imati će priliku čuti moje najveće hitove, kao i novitete koje pripremam. Obećavam nazaboravan provod. “ – izjavio je Martin Solveig.
Martin Solveig franscuski je superstar DJ koji posljednjih godina uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista. Prošloljetni hit Hello prodan je u milijunima primjeraka diljem svijeta, a u video spotu koji je sniman na teniskom turniru Roland Garossu a na društvenim mrežama pregledan u više od 20 milijuna puta, sudjelovao je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Albumi Solveiga postigli su zlatne naklade u više zemalja. Karijeru započinje s 18 godina u La Palace. Uslijedila je suradnja sa Bob Sinclarom u projektu Africanism. Do sada je izdao nekoliko albuma Sur la Terre, Hedonist, C’est la Vie, a surađivao je s mnogim svjetskim zvijezdama. Martin Solveig nastupao je u vodećim klubovima i destinacijama svijeta, a njegove su turneje rasprodane mjesecima unaprijed.
Prvi kontigent early bird ulaznica za UMAGINATION je rasprodan, a zbog velikog interesa organizatori su produžili prodaju promotivnih ulaznica po cijeni od 75 kuna do kraja ožujka u sustavu EVENTIM-a ili na web adresi www.eventim.hr . Na ljetnom glazbenom spektaklu UMAGINATION na prostoru ATP dance Arene uz Solveiga, već su ranije potvrđeni nastupi najtraženijih svjetskih DJ imena poput Axwella i Deniza Koya.
Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi www.adriamc.com.