Browse By

Radio Luksemburg oduševio Riječane u River Pubu


U noći kad su dobili Porina u kategoriji za najbolji novi bend, Radio Luksemburg je svoj status potvrdio nastupom u River Pubu! Nakon što je protekle subote osvojio diskografsku nagradu Porin u kategoriji za najboljeg novog izvođača, Radio Luksemburg je ubrzo nakon dodjele Porina premijerno nastupio u Rijeci, u River Pubu! Status jednog od naših najemitiranijih rock bendova Radio Luksemburg je potvrdio energičnim koncertom u River Pubu, kojeg je publika bez problema napunila i i odlično prihvatila!
Video:

Bend kojeg predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, poznat i iz benda Sane, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari. Bendu se na pozornici pridružiti i gost albuma, popularni Davorin Bogović!
Među publikom su prevladale djevojke koje su zakupile stolove kao i prve redove, pjevajući zajedno s bendom najpoznatije pjesme među kojima su “Ako nemam te” i “Tvoje boje”.
Na početku koncerta sa tek kojim povikom, nakon frontmenovih nekoliko krikova publika se opustila i počela pjevati sa bendom, a na ponavljanje gore spomenutih hitova, publika je doslovno poludila i pjevala u sav glas.
Niti kiša nije zaustavila najvjernije fanove koji su odlično napunili River. Koncert je trajao dva sata, u drugom dijelu nastupa započeo je samo frontmen Nikola Marjanović, koji je inače i frontmen grupe Sane, na gitari sa obradama Adele i Dine Dvornika na opće oduševljenje publike
Uz gromoglasni pljesak Radio Luksemburg se zahvalio publici te najavio novi album koji je ponovno na masteringu u Americi.