Browse By

Beltek večeras u Shamballi!


Slovenski producent i DJ Beltek po prvi put u Zagrebu! Gostuje u subotu 5.5. u Shamballi! Zagrebački klub Shamballa i program “FreSh”, ove su sezone doveli već brojne velike goste poput Fedde Le Granda, Davida Moralesa, Gramophonedzie, Funkermana, Norman Doraya, Arno Costa, Sunnery Jamesa & Ryan Marciana i Yolande Be Cool.
Ove subote 5.5. predstavljaju jednog od najjačih producenata i DJ-a s ovih prostora. Po prvi put, u Zagreb dolazi BELTEK!
www.shamballa.hr / FreSh presents
BELTEK
1st Zagreb Appearance
Shamballa club Zagreb // petak27.04.2012.
Martinu Bijeliću poznatijem kao Beltek ovo će biti drugi nastup u Hrvatskoj nakon prošlogodišnjeg nastupa u Papayi na Zrću. Izdajom singla “Copacabana” 2007. godine, Beltek je ušao među “velike dečke” u elektronskoj glazbi. Slovenija nije samo poznata po dobrim partijima koje godinama organiziraju već i po DJ imenima koji iz nje izlaze. Za Umeka ste svi sigurno čuli, no možemo li reći da je Beltek njegov nasljednik? Svojim tech/techno/house stilom postao je veliki Umekov konkurent. Po broju zajedničkih suradnji mogli bismo reći da jedan drugoga obožavaju.

Beltek je do sada izdao za izdavačke kuće kao što su 1605, Toolroom, CR2, Global Underground, PIAS, Minstry of Sound, Black Hole, Nettwerk te najjači label Armada gdje je izdao single “Eclipse” u suradnji s vokalisticom Natalie Peris. Beltekov singl “Back In The Race”njegov je najprodavaniji techno singl. Nedavno je nastupio na najvećem festivalu na svijetu, Ultra Music Festival te je u čast Miamia napravio mix kompilaciju “Make Some Noise Miami 2012”. Sigurni smo da će njegov nastup biti dočekan s velikim oduševljenjem i znamo da ćete uživati u zvukovima njegovih beatova. Prije koji dan na MTV Hrvatska predstavio je svoj novi singl “Party Voice” za koji smo sigurni da će biti odlično prihvaćen.
Dakle očeuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu!
Za Shamballinim DJ pultom kao Warm-up DJ nastupit će član hrvatsko-slovenskog producentskog DJ dvojca Vanillaz, sjajan hrvatski house DJ i producent Marc Bucca. A hoće li Beltek i Bucca odsvirati ponešto „back 2 back“ poput Vanillaz, to ćemo još vidjeti…