Browse By

1500 volontera za Exit 2012!


Exit festival i ove godine otvara vrata za 1500 volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku da steknu nevjerojatna iskustva u sektorima marketinga, protokola, u press centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditiranju, u osiguranju, Exit villageu i drugim brojnim dijelovima festivala. Natječaj za prijave otvoren je od 5. do 31. svibnja, a svi koji se budu željeli uključiti da postanu dio ove velike organizacije, moći će se od sutra prijaviti preko aplikacije na stranici exitfest.org.
Volonteri na Exit festivalu imat će osiguran ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit villageu, osiguranu ishranu u tijeku smjene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju certifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.
Prošle godine volonterski program Exit festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2011. godini. Na natječaj se prijavilo preko 5000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1250 iz više od 60 zemalja širom svijeta, prije svega iz Srbije, ali i iz regije, europskih zemalja, SAD-a, Australije, Rusije, Singapura, Ekvadora, Svazilenda, Čilea, Izraela… Svi oni ponijeli su sa Exit festivala nezaboravna iskustva koja su podijelili s prijateljima i međusobno preko službene Facebook stranice za Exit volontere.
Volonteri će kroz angažiranje na Exit festivalu razviti osjećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, nove vještine, upoznat će se s timskim radom, družiti se s ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban dio aktivnosti volontera predstavljat će i ekološke radionice na kojima će biti educirani u području primjene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići razinu ekološke svijesti i znanja u području zaštite životne sredine.
Volontiranje će trajati od 9. do 15. srpnja 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u tijeku jedne smjene.
Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:
Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat,
Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III, Buraka Som Sistema, Sneaky Soundsystem,
Art Department, Maceo Plex, Reboot live, Brodinski, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I.,
When Saints Go Machine, Maayan Nidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain
Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. srpnja 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mjestima možete pronaći na: www.exitfest.org
ULAZNICE:
• Festivalska ulaznica – 555 kn
• Premium paket – 895 kn za cijelu Hrvatsku, odnosno 745 kn za kupce iz Osijeka – paket sadrži festivalsku ulaznicu, mjesto u kampu i prijevoz
• Kamp – 190 kn
• Jednodnevne ulaznice – četvrtak, petak ili nedjelja – 245 kn, a subota 260 kn
Ulaznice i paketi za Exit 2012. mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj:

  • Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
  • AVE Fashion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
  • Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
  • Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M. Gupca 3a, Rijeka
  • Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
  • Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
  • Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
  • Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj