Browse By

Rab Summer Festival

Rab Summer Festival održat će se u gradu Rabu 6. i 7. kolovoza, a svojim će sadržajem, kako očekuju organizatori – tvrtka Top Promocija i glavni sponzori Gad Rab i Turistička zajednica grada Raba – privući i zabaviti brojne turiste koji u to doba borave na tom kvarnerskom otoku.
Tako će 6. kolovoza u večernjim satima na središnjeg trgu Sv. Kristofora biti pripremljen najveći koktel na svijetu. Na Gradskom stadionu će u 22 sata biti organiziran party uz gostovanje poznatih DJ-eva, a ulaznica na ovu zabavu uključuje i konzumiranje najvećeg koktela. Sljedećeg dana u 22 sata na Gradskom stadionu za rapsku publiku se priređuje više koncerata, od kojih će prvi održati Cubismo feat Buena Vista Social Club & Afro Cuban All Stars Guest, potom nastupa Chico Castillo iz Gipsy King Banda te naposljetku Nina Badrić, pjevačica zabavne glazbe iz Hrvatske.
Za one koji žele prisustvovati svim programima Rab Summer Festivala povlaštena cijena zanimljivog dvodnevnog programa koji jamči mnogo zabave i dobre atmosfere je 23 eura po osobi.
U suradnji s hotelskom tvrtkom Imperial Rab osmišljeni su i turistički aranžmani koji uključuju Rab Summer Festival i boravak na ovom zanimljivom, sadržajima bogatom otoku te tako povezuju više užitaka u jedan.
Cijena ulaznice za jedan da iznosi 110 kuna, za dva dana 165 kuna.
Raspored:
06. kolovoza – četvrtak
20:30 – Prezentacija najvećeg koktela na svijetu – Trg Sv. Kristofora – Grad
22:00 – Gradski Stadion: Guru Josh Project (live act), DJ Paul Lomax, DJ Fresh Jay, DJ Luca Montecchi
07. kolovoza – petak
22:00 – Gradski Stadion: Cubismo feat Buena Vista Social Club, Chico Castillo (The Gipsy), Martina Vrbos i Nina Badrić