Browse By

David Guetta gostuje u Byblosu

U porečkom Byblosu 7. kolovoza na rasporedu je prava house poslastica na kojoj će nastupiti francuska DJ i producentska zvijezda – David Guetta.
U današnje vrijeme možemo slobodno reći kako DJ-evi nisu više underground neznanci, klubska kultura se značajno promijenila i usmjerila elektronsku glazbu na jedan sasvim drugi kolosijek. DJ-evi su danas zvijezde, a među njima svakako treba izdvojiti imena kao što su Tiësto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Bob Sinclair te na koncu David Guetta.
David Guetta feat. Cozi – Baby When The Light

David je među prvima u Francuskoj predstavio house zvuk, dok je Ibizi prvi put predstavio bend Daft Punk. Autor je svjetskih dance hitova Just a Little More Love, The World is Mine, Stay
Časopis DJ Mag proglasio ga je najboljim house DJ 2007. godine. Projekt “F*** Me I’m Famous” postao je zaštićeni svjetski brand ispod kojeg David redovito organizira vlastite evente.
Na scenu se uključio nakon što je prethodno i sam organizirao partye, a na svoje klupske večeri u Francuskoj rado je pozivao zvijezde poput Davida Moralesa, Dannyja Tenaglia, Luia Vega i Frankiea Knucklesa. Vlasnik je dva eminentna restorana u Parizu, te striptiz noćnog bara Pink Paradise.
Podršku za pultom pružiti će mu rezident kluba, D and G.
Cijena ulaznice iznosi 200 kuna.