Browse By

Prodano više od 50% ulaznica za Depeche Mode u Beogradu!

Za samo tri dana prodano je više od 10 000 ulaznica za Tuborg Green Fest na kojem će nastupiti Depeche Mode, jedan od najboljih svjetskih bendova. Ovo je pola kapaciteta Tuborg Green Festa, a s obzirom da je Depeche Mode prema različitim anketama trenutno najtraženiji bend u Srbiji, ovakva potražnja za ulaznicama bila je očekivana. Ulaznice za „fan pit“ se i dalje mogu kupiti na internet adresi www.gigstix.com, dok su ulaznice po promotivnoj cijeni od 2390 dinara skoro rasprodane i ostalo ih je veoma malo u prodaji.
Njihova cijena će u redovnoj prodaji biti 2990 dinara, dok ulaznica za „fan pit“, odnosno prostor bliži bini, stoji 3990 dinara. VIP ulaznice prodaju se po cijeni od 7500 dinara.
Jednodnevni glazbeni festival, Tuborg Green Fest, bit će održan u srijedu, 20. svibnja na Ušću u Beogradu. Osim Depeche Mode na festivalu će nastupiti i drugi izvođači koji će uskoro biti najavljeni. Depeche Mode, jedan od najvećih svjetskih bendova, a trenutno najtraženiji u ovom dijelu svijeta, poslije 29 godina postojanja i 75 miliona prodatih albuma i singlova, nastupit će u Beogradu u okviru nedavno najavljene stadionske turneje pod nazivom „Tour Of The Universe 2009“. المراهنة على المباريات Tijekom ove turneje, nastupit će u 28 europskih gradova, među kojima je i Beograd. Članovi benda izjavili su da u Beogradu očekuju „super koncert“, jer znaju da u ovom dijelu Europe imaju brojne i vjerne fanove. betrally
Depeche Mode će u Beogradu održati svoj pun nastup, bez obzira što je u okviru Tuborg Green Festa. Drugim riječima, festivalski format ne mijenja prirodu, trajanje i cjelokupan audio-vizualni doživljaj Depeche Mode nastupa na njihovoj svjetskoj turneji.
Budući da se radi o turneji koju svjetska glazbena javnost procjenjuje kao najveći događaj na glazbenoj sceni u 2009. godini, u svih 28 gradova nastupi se neće bitno razlikovati po trajanju, scenografiji, a velikim dijelom i po listi pjesama koje će popularni Britanci izvoditi.
Ako je suditi po prošloj Depeche Mode turneji, razlike se mogu očekivati u atmosferi koju publika bude pružila bendu, kao što je to bio slučaj na prošloj turneji i koncertom u Sofiji gdje su fanovi dugo čekali na taj nastup i pjevali gotovo svaku pjesmu zajedno sa bendom, što se ovaj put očekuje od publike u Beogradu.