Browse By

Danny Wheeler u splitskom klubu Kocka

Kako se najbolje pripremiti za zimu? Kažu bit će hladnija nego ikad, ali bez brige LoopJunkies team vam priprema paklenu sezonu u klubu Kocka! Serijal najluđih tuluma u gradu je ponovo tu pred našim vratima, pitanje je jeste li spremni opet ući u Karantenu? LoopJunkies team Vam s ponosom predstavlja gosta koji mrtve diže iz groba u ples, Danny Wheeler! Na glazbenoj sceni prvi put je primjećen kao label menager INFRARED RECORDS-a.
Njegov osobni raspored izdavanja glazbe je nevjerovatno raznolik, izdani projekti uključuju 2 singla za novi album House legende Jocelyn Brown, remx za Afronauts ( Bugz In The Attic ),broken beat single s istog albuma u suradnji s Mark Force-om, naravno niti Danny-jeva prva ljubav D’N’B nije ostala zaboravljena (Brookes Bros, Subfocus…).
Danny je pokrenuo izdavačku kuću W10, 2005. sa stilom kroz dva fantastična opening partija Movement u 2 legendarna londonska kluba Bar Rumba i Herbal, na kojima su uz Danny-ja nastupali gosti Brian G, J Majik, Sub Focus, The Mixologists, MCMC & Darrison i mnogi drugi. DJ Hype, J Majik & Adam F & Patrick Forge podržali su zvuk W 10 Records svojim nastupima na legendarnom Kiss FM-u.
Kao label menager Infrared Recordsa zaslužan je za dovođenje izvođaća kao što su Marky, XRS, Sub Focus, Clipz i za J Majikov d’n’b rmx Groove Armade. Nakon toga posvetio se produkciji u studiju s izvođaćima kao što su J Majik i Adam F, rezultat produkcije s njegovim starim prijateljem Sub Focus-om je legedarni singl Ghost koji je licenciran i na mix-u “Nightlife” legendarnog Andy C-a i na Ed Rush & Opticalovoj – “Out of the Box” kompilacij..
Organizator je brojnih klubskih događanja u Londonu (Herbal,Rumba Bar), član je nagrađivanog Movement Crew-a i Infrared Kolektiva, drži brojne rezidencije ( Birmingham, Madrid, Tokio )
Tu će standarndu frku napraviti LoopJunkies rezidenti koji su se u poslijednje vrijeme okrenuli ka inozemnim gostovanjima (Španjolska, Irska, Danska, Austrija) te napravili hrpetinu novog materijala za hladne zimske noći! Implant, Drizzt i Unn pokrenut i završit će ovu legendarnu tulumsku večer, a Xplode će vas zaslijepiti novom video instalacijom i pregrštom novih vizuala!
Što vam je činiti? Punite mobitele i mp3 plejere drum’n’bass miksevima i trenirajte kod kuće kao da sutra ne postoji! Jer kako je opće poznato, samo najbolji izdrže Karantenin tempo!