Browse By

Preplatnici newslettera Stereo Dvorane besplatno ulaze ovaj petak

Nešto prije Uskrsa, točnije ovaj petak prigodno će u riječkoj Stereo Dvorani zasvirati Hemendex, a vodstvo kluba je odlučilo svim preplatnicima na newsletter pokloniti besplatan ulaz. Transfusion 2 je nastavak plesne večeri  koja se održava 6. travnja u riječkoj Stereo Dvorani.

U sklopu serije koncerata nastavak je upriličen s Hemendexom koji se voli igrati sa spajanjem analognih/digitalnih sintetičkih zvukova s distorziranim gitarama, nastojeći pritom stvoriti nešto što bi osoba iz davnih 80-ih zamišljala kao radijsku pop glazbu iz bliske budućnosti. Potpomognut jakim vizualnim identitetom i live VJingom ovaj trio (a ponekad kvartet) pozornicu je dijelio s imenima kao što su Ladytron, Handsome Furs ili The Young Gods.
Uz njih na stageu će se okušati i Senzorz, riječki je peteročlani live elektro bend koji je u svojih dvije godine postojanja nanizao 30-ak koncerata po Hrvatskoj. Njeguju synthpop, ali zalaze i u aktualne indie-electro-rock trendove, može ih se usporediti sa bendovima poput Bloc Party, Delphic, Yeah Yeah Yeahs i La Roux.
Nakon njih riječki DJ, Boo Dale, zadržat će publiku u plesnom deliriju, a uvod će odraditi Miće Mace, dvije žene-mačke spremne da vas odvedu na putovanje electrom i synthpopom i prirede uvertiru u naknadno ludilo.
Cijena ulaznice je 20kn, a svi preplatnici newslettera Stereo Dvorane imaju ulaz besplatan. Ukoliko se niste još uvijek preplatili na newsletter, brže to napravite OVDJE.
Video: Hemendex live / Audio: Hemendex Soundcloud
Web:
www.zabava.hr