Browse By

Predstavljene radionice za Adria Music Conference


U poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa danas su predstavljene glazbene radionice nadolazeće  ADRIA MUSIC CONFERENCE. Predstavljanje su podržali brojni glazbenici kao Martina Tomčić, Boris Đurđević, Ivan Dražić, Darko Juranović, Eddy Ramich i Baby Dooks.
Danas su u poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa predstavljene četiri radionice nadolazeće ADRIA MUSIC CONFERENCE. Glazbeni video by Algebra&TipiTV, Workshop by Sea, Workshop by Emi i Škola pjevanja Husar&Tomčić radionice su koje će se održati za vrijeme druge po redu AMC u Umagu 01. i 02. lipnja u hotelu Sol Melia Coral.
“ Jako se radujemo Umagu ove godine i svim mladim i talentiranim ljudima željnih da nauče nešto novo. Naša radionica ŠKOLA PJEVANJA HUSAR&TOMČIĆ jako je zanimljiva i kreativna i sigurna sam da će pomoći svima onima koji su odabrali glazbu kao svoj životni put ili jednostavno život s glazbom. Ivana, Baby Dooks i ja Vam obećavamo dobru zabavu i nestrpljivo Vas očekujemo na AMC-u!“ – izjavila je pjevačica Martina Tomčić.
Najposjećenija prošlogodišnja radionica za producente predvođena britanskim dvojcem The Shapeshifters, ugledne svjetske glazbene škole Sea i ove će godine predstaviti novitete u Umagu u sklopu radionice WORKSHOP by SEA. U studiju smo zatekli i glazbenog producenta Borisa Đurđevića aka Eric Destler/ Colonia, koji će u sklopu radionice WORKSHOP by EMI predstaviti zanimljiv koncept koji uključuje proces modernog miksanja glazbe, te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu.
“ Pozivam sve zaljubljenike elektronske glazbe da nam se pridruže i pokažu što znaju te da svakako nešto i nauče. Umag i AMC pravo su mjesto za sve one koji traže svoje mjesto pod glazbenim nebom. Tu smo da Vam pomognemo i usmjerimo u Vašem budućem radu kao mladih ujetnika i glazbenika. “ – rekao je raspoloženi Boris Đurđević.
Svaka radionica može primiti svega 25 sudionika i za svaku je potrebno prijaviti se posebno se na web stranici AMC-a do popunjena mjesta stoga se mole svi zainteresirani da se što prije prijave i osiguraju svoje mjesto. Svoje prijave šaljite na www.adriamc.com ili info@adriamc.com.
Osim radionica, ovogodišnji AMC svojim će programom i temama te ostalim predavanjima i panel diskusijama pokušati dati odgovor na goruća pitanja iz područja glazbene i popratnih industrija okupljajući brojne priznate svjetske i regionalne stručnjake.
Uz Adria Music Conference, grad Umag isti vikend u sklopu glazbenog spektakla Umagination ugostit će vodeća imena svjetske glazbene scene, a do sada su svoj nastup potvrdile DJ zvijezde Axwell, Martin Solveig i  Deniz Koyu, koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni. Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kn kupiti u sustavu Eventima.