Browse By

Poznati pobjednici Heinekenovog natjecanja DJ-a

Heineken, sponzor i službeno pivo festivala Ultra Europe, i ove je godine organizirao natjecanje DJ-a, a ovogodišnji pobjednici su DJ LVNT (Turska), SandPokers (Poljska), Teamworx (Izrael), DropChronics (Slovenija), Bruno Calderon (Čile) i Danilo Orsini (Italija). U natječaju organiziranom na Facebook stranici festivala Ultra Europe od 5. svibnja do 18. lipnja sudjelovalo je više od 800 DJ-a iz preko 80 zemalja, a poslali su prijave s miksevima ukupnog trajanja od 45.000 minuta.Ultra_Heineken_winners
Natjecanje se odvijalo u tri faze – u prve dvije je preko 310.000 prijatelja i obožavatelja glasalo za svoje favorite, a u posljednjoj fazi stručni žiri je odabrao šest najboljih DJ-a. Oni su tako osigurali 90-minutni nastup na pozornici UMF Radio pred desecima tisuća obožavatelja elektronske glazbe, a ostali DJ-i su dobili dvije ulaznice za festival Ultra Europe u Splitu i Heinekenove festivalske pakete.
 
###
Informacije o festivalu Ultra Europe dostupne su na internetskoj stranici www.ultraeurope.com te na Facebooku i Twitteru: www.facebook.com/ultraeurope i www.twitter.com/ultraeurope.