Browse By

Novi Papayin main stage – spomenik DJ kulturi!

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya svojim je redizajnom ponovno uspio nadmašiti već i sada velika očekivanja publike. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojim ekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju. Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Pioniri festivalskog turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijune kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade. Tako danas na plaži Zrće imamo preko dvadeset internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i dr. Papayi treba prepisati zasluge na popularizaciji Hrvatske kao festivalske destinacije čemu svjedoči dolazak festivalskih giganata poput Ultra Europe, Outlook, Dimension, Uknown i dr.
papaya stage 2
Neka od imena koja će ovog ljeta nastupiti u Papayi su Nicky Romero, Paul Kalkbrenner, Markus Schulz, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Solomun, Disclosure, Rudimental, Sven Vath, Bingo Players, Tommy Trash, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, Andrew Rayel, Alvaro, DMX, Rick Ross, Pusha T, Method Man, Redman te mnogi, mnogi drugi!
Spektakularno otvorenje sezone 2014 najavljeno je za vikend 20. i 21. Lipnja uz Freemasons-e kada će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyiju koji je zakazan za subotu 21 lipnja od 16h.
Također smo porazgovarali i sa Adnan Mehmedovićem- Medom o novom stage i novinama u Papayi koje možete pročitati u sljedećih nekoliko redaka:

Kako se doslo do ideje za ovu mega konstrukciju?

Kako su zelje i zahtjevi publike sve veci, Papaya se je odlucila u skladu sa svjetskim trendovima ove godine uz program koji je svake godine sve bolji i bolji, uloziti i u izgled i novi dizajn kluba. Ako zelis biti u drustvu najboljih klubova svijeta, moras postavljat trendove, uvijek tezit ka boljem, visem i ici naprijed. Kroz razna putovanja, posjete najboljim klubovima na Ibizi, Las Vegasu i Miamiju dosli smo do ideje da klub za sezonu 2014 potpuno preuredimo te pruzimo najbolji dozivljaj svom gostu. pozornica

Koliko je truda bilo ulozeno u samo proizvodnju istoga te da li je bilo tesko naci arhitekta za sami posao?

Desetak dizajnera i arhitekata radilo je na konceptu i razvoju projekta nove Papayine pozornice. Više milijuna kuna ulozeno je u mi volimo reci “spomenik dj kulturi”, landmark danasnje pop glazbe, edm-a. Godinu dana radilo se na projektu pozornice, a za ovaj vikend zakazano je otvorenje same pozornice uz spektakularni vatromet. Papayina pozornica je svojevrsni landmark modernog turizma, festivalskog turizma koji je Hrvatsku postavio kao top destinaciju za mlade.

Unutrasnjost samog kluba je takodjer promjenjena, koje su novosti?

Da, novi dj pult za after beach partyije je napravljen uz sami jacuzzi, a na mjesto prijasnje pozicije dj pulta izgradili smo spa beaty korner, mjesto gdje se gost moze opustiti uz sampanjac ili detox cijeđeni sok, dobiti masazu i opustiti se. Također, nove palme koje dolaze iz Španjolske daju tropski ugođaj u klubu. Sve je napravljeno od prirodnih materijala i kamena. VIP smo također preuređivali- zadovoljit ćemo apetite najzahtjevnijih gostiju, a pravim fanovima pruzit cemo nezaboravni dozivljaj uz mega produkciju koja krasi novu pozornicu. Preko 300 rasvjetnih tijela, CO2, vatra, stroboskopi, džinovski led zidovi….

Hoce li i ulaz u klub dozivjeti mozda neku vizualnu promjenu?

Ulaz smo se potrudili dekorirarti, uljepsati vizualno te znatno osvjetliti kako bi dobio toplinu i vizualnu prepoznatljivost među klubovima na plazi..

 
Više informacija o cjelokupnom ljetnom sadržaju, gostovanjima i festivalima kluba Papaya pronađite na  www.papaya.com.hr.