Browse By

U subotu službeno započinje dvotjedni burn Residency Bootcamp 2014. na Ibizi

Najveće globalno natjecanje DJ-eva, burn Residency, dosegnulo je novu razinu! Naime, stiglo je vrijeme za osamnaest natjecatelja iz različitih zemalja svijeta da otputuju na Ibizu, svjetsku glazbenu metropolu, gdje će se upoznati, učiti i međusobno natjecati za osvajanje fenomenalnih nagrada- ljetne rezidencije na otoku i glazbenog ugovora vrijednog čak 100.000 EUR.
 
U subotu, 21.lipnja, službeno započinje burn Residency bootcamp na kojem će natjecatelji puna dva tjedna biti pod budnim okom DJ eksperata, Carla Coxa i Pete Tonga. Dvojica DJ velikana odabrat će petoricu najboljih natjecatelja koji će imati priliku cijelo ljeto uživati u svojim DJ rezidencijama na otoku. Na samom kraju glazbene sezone na Ibizi, najbolji od pet odabranih, osvojit će glazbeni ugovor vrijedan čak 100.000 EUR, ugovor koji će svakako obilježiti glazbenu karijeru pobjednika.
 
Ovogodišnji glazbeni program na Ibizi još je posebniji. Carl Cox, Pete Tong, Philipp Straub, John Digweed, Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky, Tom Novy i mnogi drugi pridružiti će se natjecateljima tijekom cijele ljetne sezone i svojim mentorstvom pomoći natjecateljima da usavrše svoje DJ vještine.
 
Tijekom dvotjednog bootcampa, navedeni velikani natjecateljima će prenijeti znanje, iskustvo i vještine koje su im potrebne kako bi postali iznimni u bavljenju glazbom. Također, natjecatelje očekuju produkcijska predavanja nekoliko poznatih partnera kao što su Akai, Numark, M-Audio i Native Instruments te predavanja od strane poznatih promotora i DJ-eva s Ibize.
 
Kako bi natjecatelji doživjeli neponovljivo iskustvo i izvan bootcampa, burn Residency 2014. ostvario je partnerstvo s nekoliko top klubova na otoku: Cafe Mambo, Sankey`s i Privilege nisu samo domaćini glazbenih izazova tijekom trajanja bootcampa, već je petorici najboljih osigurano da i poslije završetka bootcampa ostvare svoju rezidenciju upravo u nekom od navedenih klubova.
 
Medijski partneri Vevo i Ibiza Sonica Radio 95.2 pobrinut će se da se glazbeni mixevi natjecatelja čuju diljem svijeta. Za poseban izazov tijekom trajanja bootcampa pobrinula se Sonica koja će uživo prenositi glazbene mixeve natjecatelja.
 
Kako bi osvojili svoje rezidencije, DJ-evi će morati dokazati svoje znanje i vještine glavnim mentorima, Carl Coxu i Pete Tongu, te će pred njih biti stavljeni različiti izazovi u kojima će se međusobno natjecati.
 
Pratite avanture s Ibize putem digitalnih kanala:
www.facebook.com/burnResidency
http://instagram.com/burn_energy
https://www.youtube.com/user/burn
https://twitter.com/burn