Browse By

Povoljnije ulaznice za deveti INmusic festival u prodaji još samo do 17. travnja!

Ulaznice za INmusic festival (za tri dana), koji će se održati 23., 24. i 25. lipnja, po trenutnoj cijeni od 299 kuna bit će u prodaji samo još do četvrtka, 17. travnja! Od 18. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 349 kuna, dok će kamperske ulaznice biti u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna. Podsjetnik za sve one koji još nisu kupili ulaznice za najiščekivanije glazbeno događanje godine – požurite i nabavite povoljniju ulaznicu još danas!
Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih, no ne treba zaboraviti da će INmusic i ove godine, osim glazbenog sadržaja, predstaviti i razne dodatne sadržaje koji će tek biti najavljeni.
INmusic festival proteklih je godina primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji INmusic nazvao “Woodstockom 21. stoljeća” i uvrstio ga među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.
Vrlo atraktivan program ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke i Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, putem Tisak Media Webshopa te službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Od 18. travnja cijena festivalske ulaznice iznosit će 349 kuna.